Auto-feminin

Apropo.ro / 20.02.2006, 11:53
Auto-feminin
Obrazul subțire cu mașina buna se ține. Batrana Dacie nu mai are ce cauta într-un garaj alaturi de un Mercedes sau Porsche... Deși mai toate vedetele recunosc ca au descoperit tainele șoferiei la volanul celebrei mașini autohtone. Alessandra Stoicescu

Obrazul subțire cu mașina buna se ține. Batrana Dacie nu mai are ce cauta într-un garaj alaturi de un Mercedes sau Porsche… Deși mai toate vedetele recunosc ca au descoperit tainele șoferiei la volanul celebrei mașini autohtone.

Alessandra Stoicescu este posesoare de Alfa Romeo GT. Am vazut-o cu ochii noștrii cand am ajuns în fața sediului Antenei 1. Ce-i drept, am picat într-un moment nu tocmai prielnic, mai ales ca mașina era bine „pregatita” pentru fotografii, ca de altfel și proprietara. Așa ca în timp ce mașina a mers la spalat, în curtea televiziunii, am reușit sa stam de vorba cu Alessandra, aflata și ea la în cabina de machiaj.

„Prima mea mașina a fost un Cielo, cu care obișnuiam sa vorbesc. La o luna dupa ce mi-am luat carnetul am fost nevoita sa ma aventurez pe zapada. Eram cu colegul meu Vlad Petreanu care, la fiecare pas, îmi spunea sa merg ușor, cu grija. Așa ca începusem sa vorbesc și eu: . Și uite așa, primei mele mașini i-a ramas porecla ! A urmat apoi o Alfa Romeo 147. I-a pus nume de cod din cauza pielii din interior. A fost mașina care m-a facut sa ma îndragostesc pur și simplu de aceasta marca și sa raman fidela. Acum am o bijuterie de mașina care zic eu ca are toate atributele unei mașini de bun gust.”

Știrista ne-a spus cu modestie ca nu sunt foarte multe Alfa Romeo GT pe strazile noastre și ca „noi, poseseorii acestei mașini avem un fel de salut din faruri, precum trabantiștii.” Sandra ne-a mai lamurit, ca deși nu este o mașina pentru o familie mare, este destul de încapatoare, așa ca cel mai des o putem zari cu mama ei pe scaunul din dreapta sau colegii de la Antena1. „Pana nu demult, am ieșit la o plimbare cu mașina mea împreuna cu Andreea Berecleanu. Dar cel mai des îl plimb pe nepoțelul meu, Vlad, care danseaza pur și simplu în mașina și tot timpul vrea sa dau muzica tare.”

La numai 20 de ani, Roxana Ionescu, Mama Natura dupa cum o știu mulți, are doua mașini: un Volskwagen Passat și unul Bora primite cadou de la iubitul ei, Laurențiu. „Înainte am condus un Jeep primit cadou de Craciun, dar era greu de parcat și de fiecare data rugam pe cineva sa ma ajute.” Și sa nu credeți ca daca este blonda, Roxana nu știe sa ne dea amanunte despre mașinile ei: „Au 240 de cai și sunt foarte confortabile, au airbeguri în uși, volan, scaune, iar iarna am scunele încalzite.” Totuși, despre prima ei mașina, o Dacia Super Nova, nu-și mai amintește mare lucru, nic macar cum era s-o conduca… Unde mai pui ca pentru viitoarul apropiat își dorește un SLK, negru…

Fosta regina R&B, Cristina Spatar, se poate lauda cu un BMW X 5 cumparat în leasing, iar peste cateva saptamani intenționeaza sa-și ia un Porsche Cayenne. „Este cel de-al doilea BMW, pentru ca pe primul a trebuit sa-l schimb, din cazua unui scurt circuit produs de un bec. Mașina a luat foc, așa ca am schimbat-o cu alta, aceeași marca”, ne-a marturisit cantareața.

Andreei Esca ne-a spus într-un numar trecut al revistea noastre ca prima mașina pe care a condus-o a fost Dacia parinților, „era roșie și o chema . Nu știu de unde îi venea numele, dar o aveam de cand aveam eu vreo 12 ani. Cel mai mult am ținut la prima mașina cumparata din banii mei, o alta Dacie, de aceasta data albastra.” Andreea își amintește și acum de automobilul marca Cielo cu care a mers la o nunta. „Pentru ca abia o cumparasem, cand sa plecam de la nunta, mi-am dat seama ca nu știu cum sa dau înapoi. În final, prietena mea a luat cartea tehnica și am aflat ce avem de facut.” De ceva vreme a trecut însa la o mașina puternica, de familie, un Volvo XC 90 V8.

Pe Alina Chivulescu o cunoașteți cel mai probabil din serialul „La Bloc”, ei bine și ea este mare șoferița, conducand de mai bine de cinci ani un Range Rover, nu de alta, dar este și prima ei mașina. „Mi-e atat de draga, încat nici prin cap nu-mi trece s-o schimb”, spune Alina într-un numar trecut al revistei noastre.

Citește mai multe despre vedete și mașinile lor numai în

Tags: