Autobuzele din Ferentari circula deviat, din cauza santierelor

De: Dragos Tanase / 24.06.2009, 11:19
Autobuzele din Ferentari circula deviat, din cauza santierelor
Liniile 220 si 139 circula pe trasee modificate, in vederea executarii lucrarilor edilitare pe unele strazi din sectorul 5.

Mai multe strazi din Sectorul 5 au intrat in reparatie capitala, in aceasta perioada, doar ca pe unele dintre ele circulau si autobuze ale Regiei Autonome de Transport din Bucuresti (RATB), care acum au trasee deviate.

Astfel, in vederea executarii lucrarilor edilitare pe strada Bachus, strada Carlibaba si strada Freamatului, incepand cu data de 23 iunie, autobuzele liniilor 220 si 139 circula pe trasee modificate:

Linia 139 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Piata Leul, de la intersectia Prelungirea Ferentari / strada Bachus, pe Prelungirea Ferentari, Calea Ferentari, Calea Rahovei, strada Buzoieni, apoi traseul de baza.

Pe sensul spre terminalul Zetari, autobuzele vor circula pe un traseu modificat de la intersectia strada Amurgului/soseaua Salaj pe soseaua Salaj, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari, apoi traseul de baza.

Linia 220 va functiona pe un traseu modificat de la intersectia Prelungirea Ferentari / strada Bachus, pe Prelungirea Ferentari, Calea Ferentari, Calea Rahovei, strada Amurgului cu intoarcere prin strada Amurgului, soseaua Salaj, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari, apoi traseul de baza.