Autodesk lanseaza Autodesk Civil Series

Apropo.ro / 02.12.2001, 22:53
Autodesk lanseaza Autodesk Civil Series
Software: Soft pirat capturat in SUA Hardware: Nintendo lanseaza GameCube Tips & tricks: Ce faci daca ai un virus? Autodesk, lider mondial în domeniul producției de software pentru proiectarea asistata, a lansat o noua gama de programe - Autodesk Civil Series.


  • Software: Soft pirat capturat in SUA
  • Hardware: Nintendo lanseaza GameCube
  • Tips & tricks: Ce faci daca ai un virus?


    Autodesk, lider mondial în domeniul producției de software pentru proiectarea asistata, a lansat o noua gama de programe – Autodesk Civil Series.

    Suita Autodesk Civil furnizeaza inginerilor proiectanți din domeniul construcțiilor civile și amenajarii teritoriului o gama completa de instrumente pentru integrarea aplicațiilor, protejarea datelor și colaborarea în interiorul echipelor de specialiști, de-a lungul procesului de proiectare.

    Cu ajutorul acestor programe specializate, utilizatorii pot îndeplini o mulțime de operații de proiectare referitoare la amplasamente, drumuri, sisteme de canalizare ș.a.m.d.

    În cadrul procesului de design, Autodesk Civil Series permite colectarea și prelucrarea datelor de pe teren și integrarea rapida a desenelor și a entitaților raster (imagini aeriene și desene scanate).

    Începînd cu AutoCAD, un adevarat sistem de operare pentru aplicațiile CAD, Autodesk a fructificat experiența acumulata în urma colaborarii cu clienții sai – în mare parte ingineri – devenind, în acest mod, lider incontestabil în domeniu.

    Datorita particularitaților acestei game de produse, utilizatorii își pot mari cota de piața, furnizînd cu promptitudine servicii adaptate la nevoile specifice construcțiilor civile.

    Suita Autodesk Civil Series, alcatuita din Autodesk® Land Desktop 3, Autodesk Civil® Design 3, Autodesk® Survey 3 și Autodesk® Raster Design, va fi disponibila la sfîrșitul acestui an în SUA și Canada.

    În România, produsele Autodesk sînt distribuite de A&C International. Europa.

    Sursa: Mediafax