Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi finalizata in 2010

Apropo.ro / 23.08.2009, 11:10
Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi finalizata in 2010
Premierul Emil Boc a promis ca primii 30 km vor fi gata pana la finele anului, iar in 2010 se va putea circula pe noua autostrada.

Premierul Emil Boc se declara multumit de cum decurg lucrarile la autostrada Bucuresti – Ploiesti, promitand chiar ca primii 30 km vor fi gata pana la finele anului, iar in 2010 se va putea circula pe noul tronson.

"Vara aceasta infrastructura nu are vacanta. Sunt 650 de oameni care lucreaza si peste 400 de utilaje la lucru. Comparativ cu inceputul anului, cand aici nu exista nimic, nici macar exproprierile nu erau facute, acum se lucreaza. Speram ca pana la sfarsitul anului sa facem 30 de kilometri la strat de binder, iar la sfarsitul anului 2010 romanii sa poata circula pe aceasta autostrada, sa nu mai fie nevoiti sa suporte calvarul de pe DN1. In fiecare luna sa se faca ce am promis", a declarat Boc.

Acesta a adaugat ca va veni in fiecare luna sa verifice lucrarile la tronsonul Bucuresti – Ploiesti, fiind de parere ca romanii nu muncesc eficient pe santier daca nu-i tii sub supraveghere.