Avansuri fără perdea: Una dintre concurente, scoasă din camera Burlacului cu bodygurad-ul – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 24.10.2018, 10:24
Avansuri fără perdea: Una dintre concurente, scoasă din camera Burlacului cu bodygurad-ul – FOTO
Reacţii de-a dreptul incredibile şi lucruri complet neaşteptate se întâmplă cu cea de-a doua serie de concurenţi de la ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, reality show prezentat de Mirela Vaida şi Dodo Mesaroş, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

După ce la sfârşitul săptămânii trecute, unul dintre cupluri a decis să iasă din concurs din cauza geloziei exagerate a soţului uneia dintre concurente, astăzi un alt cuplu a reuşit să şocheze pur şi simplu prin dezvăluirile făcute. Alexandra şi Adrian au mărturisit că prezenţa în emisiune este un test de fidelitate.

”Ăsta este testul pe care Alexandra îl dă. În şase ani de când suntem împreună ea a fost cu mai mulţi bărbaţi. Acum vom vedea dacă va rezista să stea lângă burlac fără să se întâmple nimic fizic. Pentru noi nu doar premiul de 5000 de euro este miza, am venit chiar să facem ”Totul pentru dragoste”. Dacă ea va ceda se poate să câştige banii, dar va pierde dragostea”, spune Adrian, iubitul Alexandrei.

Cu toate acestea, Alexandra a decis să meargă până la capăt şi să-l incite pe burlacul Laurenţiu Matei, făcându-i avansuri fără perdea. În momentul în care acesta a refuzat-o, reacţia ei a fost una de neimaginat. Şi pentru că a refuzat să iasă pe parcursul nopţii din cameră, Alexandra a fost scoasă de bodyguard-ul burlacului.

Până va unde fi dispusă să meargă Alexandra şi ce reacţii neaşteptate vor fi din partea celorlalte concurente, dar şi ce decizie va lua burlacul, telespectatorii vor vedea în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.
Burlacul, un bărbat  seducător şi plin de curaj, va trebui să aleagă dintre cele trei femei rămase în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte aflându-se deja într-o relaţie.

Laurenţiu este păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care asigură atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului : oprirea oricărei tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs şi de statutul acestora.
La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.