Avantajele frigiderelor inteligente

Apropo.ro / 10.03.2022, 16:36
Avantajele frigiderelor inteligente

Există multe tipuri de aparate de uz casnic, dar puține sunt la fel de importante ca frigiderul. Este inima bucătăriei, deoarece ne permite să păstrăm alimentele pentru mai mult timp, în condiții bune și, de asemenea, fără agenți patogeni. Prin urmare, pentru a avea cea mai bună grijă de alimentele noastre, este necesar să avem un frigider care să fie la înălțimea acestei sarcini. Multe persoane, în acest moment, preferă să opteze pentru un frigider inteligent, deoarece acesta ne oferă o serie de avantaje foarte clare.

Este posibil să vă gândiți să cumpărați un astfel de frigider. Dacă vă aflați în această situație, este posibil să nu știți de unde să începeți.

Avantajele de a avea un frigider inteligent

În primul rând, ar trebui să știm ce fel de avantaje ne oferă frigiderele inteligente. Primul dintre acestea este că putem fi conștienți în orice moment de ceea ce avem în frigider. De exemplu: imaginați-vă că vă aflați în supermarket și nu știți dacă aveți lapte acasă. În această situație, dacă aveți un model inteligent, tot ce trebuie să faceți este să vă uitați la telefonul mobil prin intermediul camerei din interiorul frigiderului pentru a verifica.

Frigider LG Emag oferta zilei!

Telefonul nostru mobil va fi, fără îndoială, utilizat pentru a controla multe dintre funcțiile oferite de frigiderele inteligente, deoarece acestea sunt dotate cu Bluetooth și WiFi încorporate. De pe telefon putem face lucruri precum reglarea temperaturii, dar vom primi și notificări în cazul în care s-a întâmplat ceva cu aparatul nostru.

Un alt avantaj al unui frigider inteligent este că, în cazul unei defecțiuni sau al unui incident, acesta va efectua o diagnosticare de la distanță. În acest fel, tehnicianul va ști din timp ce problemă are frigiderul nostru, accelerând reparația și oferind o soluție mai eficientă la problemă.

Frigider Whirlpool – oferte Emag

Nu în ultimul rând, trebuie să subliniem faptul că datorită acestui tip de produs vom putea economisi foarte mult la factura de electricitate. Cele mai multe dintre produsele de pe piață au un rating excelent de eficiență energetică. În plus, fiind inteligente, le putem programa pentru a economisi energie suplimentară, datorită diferitelor funcții pe care le au.

Caracteristici care trebuie luate în considerare

– Capacitate: Bineînțeles, cunoașterea capacității frigiderului este absolut esențială, mai ales dacă sunteți o familie numeroasă sau dacă faceți multe cumpărături.

– Zgomotul: Adevărul este că există unele modele de frigidere foarte zgomotoase, așa că, dacă doriți să vă păstrați liniștea în casă, cel mai bine este să vă uitați bine la această secțiune înainte de a face achiziția.

– No Frost: Ideal ar fi ca frigiderul dumneavoastră să aibă această funcție. Datorită ei vom evita apariția înghețului și vom menține mai bine temperatura și umiditatea.

– Eficiență energetică: Așa cum am menționat anterior, frigiderele inteligente se remarcă prin eficiența energetică bună. Chiar și așa, este esențial să luăm în considerare această secțiune atunci când analizăm performanța frigiderului nostru. Se recomandă ca, cu cât este mai aproape de A în ceea ce privește eficiența energetică, cu atât mai bine, aceasta fiind clasificarea maximă.

– Multi Flow: Nu este esențial, dar este foarte recomandat ca frigiderul nostru să aibă un sistem Multi Flow. Acest sistem este responsabil pentru distribuirea uniformă a aerului în interiorul frigiderului, ceea ce va permite alimentelor noastre să reziste mai mult timp.

– Asistent vocal: În prezent, multe frigidere au un asistent vocal integrat, ceea ce, desigur, reprezintă un mare avantaj. În acest fel, vom putea efectua orice tip de acțiune prin simpla comandă vocală.

– Dimensiunea: Poate părea o greșeală de începător, dar este destul de frecvent ca oamenii să cumpere un frigider fără să măsoare mai întâi spațiul disponibil. Nu faceți această greșeală!

– Dozator de apă și gheață: Nu există nicio îndoială că acesta este un adevărat plus, mai ales vara, așa că, dacă frigiderul tău poate conta pe acest adaos, cu atât mai bine.

Exemple de frigidere inteligente

După ce am trecut în revistă tot ceea ce trebuie să luăm în considerare atunci când cumpărăm un frigider capabil să se adapteze nevoilor noastre, a venit momentul să vedem câteva dintre cele mai bune modele de pe piață:

Whirlpool W9 921D OX 2

Bineînțeles, Whirlpool este una dintre mărcile de referință în acest sector. Acest lucru este demonstrat încă o dată cu modelul W9 921D OX 2.

Este incredibil de silențios, cu un nivel maxim de zgomot de numai 42 dB. De asemenea, are o serie de caracteristici care îl fac un produs unic, dar poate cea mai notabilă este tehnologia Al Șaselea Simț (6TH SENSE).

Datorită acestei tehnologii, frigiderul nostru va detecta în mod constant variațiile de temperatură și umiditate datorate unor cauze externe. În plus, va restabili rapid temperatura și umiditatea ideale pentru conservarea optimă a alimentelor atât în frigider, cât și în congelator.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că are No Frost și oferă o capacitate maximă de 348 de litri. Un alt punct de atracție este ecranul tactil, care are o interfață foarte intuitivă care garantează o utilizare ușoară și simplă.

LG GTF916PZPYD

LG GTF916PZPYD este, fără îndoială, unul dintre cele mai uimitoare frigidere inteligente de pe piață.

Printre numeroasele sale virtuți se numără sistemul Door Cooling+. Datorită acestuia, cele două grile laterale creează un flux constant de aer rece pe alimente, pentru o răcire omogenă cu 35% mai rapidă decât în cazul sistemului tradițional.

De asemenea, are un distribuitor de apă și gheață care ne va permite să umplem recipiente de dimensiuni considerabile. Nu trebuie să uităm nici de compresorul său linear Inverter, care ne va permite să controlăm temperatura la milimetru.

Desigur, aceasta este o opțiune de achiziție care trebuie luată în considerare dacă avem un buget destul de confortabil. Puține frigidere ne oferă caracteristicile acestui LG.