Avantajele solutiilor de securitate

Apropo.ro / 23.04.2004, 10:44
Avantajele solutiilor de securitate
Casa de Soluții Crescendo demonstrat avantajele implementarii celor mai moderne soluții de securitate, în cadrul unui seminar susținut în cadrul Soft21.ro. Oficialii firmei au prezentat soluția RSA Smart Badging, prin care pot fi integrate, utilizînd același

Casa de Soluții Crescendo demonstrat avantajele implementarii celor mai moderne soluții de securitate, în cadrul unui seminar susținut în cadrul Soft21.ro.

Oficialii firmei au prezentat soluția RSA Smart Badging, prin care pot fi integrate, utilizînd același smart-card, controlul accesului fizic al personalului în perimetrul organizației, cu controlul accesului logic la aplicațiile disponibile în rețeaua organizației.

Astfel de soluții sînt verificate și utilizate cu succes de catre unele dintre cele mai bine protejate organizații mondiale: Guvernul SUA, NATO, US Army etc.

În calitate de Select Partner RSA Security, Crescendo furnizeaza soluții pentru protecția resurselor și managementul identitații și accesului, de autentificare a utilizatorilor și administrare a drepturilor de acces, soluții pentru construirea de relații online sigure cu partenerii, clienții și angajații și soluții pentru accesul sigur în rețea, în afara perimetrului companiei.

Concepția și designul unei politici de securitate, implementarea sau dezvoltarea celor mai potrivite soluții de securitate, mentenanța și integrarea acestora cu celelalte elemente de aplicații și infrastructura IT&C, instruirea pentru administratorii sau utilizatorii soluției, toate acestea sunt serviciile pe care experții în securitate de la Crescendo au autoritatea sa le ofere.

Mediafax Business/ IT