Avem echipa, avem valoare si pentru Euro 2008 tragem tare

De: Dragos Tanase / 01.02.2008, 17:58
Avem echipa, avem valoare si pentru Euro 2008 tragem tare
Victor Piturca a anuntat numele celor 20 de jucatori convocati la echipa nationala a Romaniei pentru meciul amical cu Israel, din 6 februarie.

Selectionerul Victor Piturca a anuntat, vineri, numele celor 20 de jucatori convocati la echipa nationala a Romaniei pentru meciul amical cu Israel, programat la 6 februarie, de la 20.45, pe stadionul Ramat Gan din Tel Aviv.

Reunirea este programata duminica, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogosoaia. La ora 11.45, in sala de protocol din incinta stadionului de la Mogosoaia, va avea loc conferinta de presa sustinuta de selectionerul Victor Piturca.

Afla lotul convocat de Piturca pe Mediafax.ro

FRF a mai pregatit doua meciuri amicale

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a incheiat contractele pentru ultimele doua meciuri amicale, pe care "tricolorii" le vor sustine in aceasta primavara.

La data de 26 martie, selectionata Romaniei va intalni, pe stadionul Steaua, Rusia (ora de start nu a fost stabilita inca), iar pe 31 mai, tot la Bucuresti (stadionul si ora vor fi stabilite ulterior), Romania va juca impotriva nationalei Muntenegrului.