„Avem un ascendent moral asupra CFR-ului”

Apropo.ro / 22.01.2008, 10:08
Razvan Lucescu spune ca se astepta ca echipa sa FC Brasov sa intalneasca un adversar puternic in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Tehnicianul Razvan Lucescu a declarat ca nu a fost surprins de rezultatul tragerii la sorti pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei, deoarece se astepta ca echipa sa FC Brasov sa intalneasca un adversar puternic, CFR Cluj.

Razvan Lucescu, antrenorul de la FC Brasov a aflat adversarul pe care il va intalni in sferturile Cupei Romaniei, in Spania, acolo unde se afla incepand de luni cu echipa in cantonament. „Tragerea la sorti nu ne-a surprins cu nimic, pentru ca stiam ca urma oricum sa intalnim cele mai bune echipe din campionat. CFR Cluj este lidera la zi, o formatie cu o forta deosebita, care este favorita acestei intalniri, dar care trebuie sa fie constienta ca va avea in fata o echipa ce va intra pe teren cu fruntea sus. Va fi un meci adevarat, un meci pe care iti doresti sa il joci, si din acest motiv mizez pe pofta de joc si dorinta de victorie a echipei mele. Se poate spune ca noi avem un ascendent moral asupra lor, pentru ca l-am transferat pe Fabinho, omul care a facut un joc extraordinar impotriva CFR-ului, si chiar a dat doua pase de gol in meciul impotriva lor”, a declarat Lucescu.

Lucescu este bucuros ca il va avea in lot si pe Marius Maldarasanu. „Maldarasanu reprezinta un plus pentru noi, din toate punctele de vedere, pentru ca este un fotbalist cu foarte multa experienta, cu o valoare foarte mare si un caracter deosebit. Sint sigur ca forta pe care o are el, acumulata cu forta celorlalti fotbalisti va face ca in teren sa aratam ca o adevarata echipa. Eu cred ca nu ne vom face de rusine. Ei sunt liderii la zi in liga intai, noi liderii din liga a doua, dar asta nu inseamna ca suntem dinainte invinsi. Vom lupta din primul pana in ultimul minut”, a afirmat Razvan Lucescu.

Si Dinu Gheorghe, presedintele de la FC Brasov considera ca echipa pe care o conduce nu a avut ghinion ca a picat cu CFR Cluj la tragerea la sorti din sfertuerile de finala ale Cupei Romaniei. „Hai sa fim seriosi, cand ai de ales intre CFR Cluj, Dinamo sau Rapid, cele mai bune echipe din campionat, nu se poate spune ca ai avut ghinion ca ai picat cu una dintre ele. Cu oricare dintre aceste grupari am fi nimerit, ar fi fost la fel de greu. Stim clar ce echipa avem in fata si ne vom prezenta ca atare. Normal ca ei sunt favoriti, dar un lucru este clar, ca nici noi nu vrem sa ne facem de ras. Consider ca avem si noi sansa noastra, care nu trebuie ignorata…”, a afirmat Dinu Gheorghe.