„ Aventură cu 4 stele”, primele imagini! Cine sunt vedetele ce participă la show – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 05.07.2017, 13:47
„ Aventură cu 4 stele”, primele imagini! Cine sunt vedetele ce participă la show - FOTO
„ Aventură cu 4 stele”, emisiunea care îi va duce te telespectatorii Antena 1 într-o călătorie în Grecia este în plină desfăşurare. Prima destinaţie aleasă a fost Maronia, un sat de munte situat la 3 km de mare, in zona Rhodope.
Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak si Flick – Domnul Rimă sunt primele vedete care au acceptat să plece în această aventură. Provocările au început încă din primele minute şi au continuat pe tot parcursul filmărilor. Să călătoreşti pănă în Grecia cu un autocar fără aer condiţionat vs să călătoreşti într-un automobil de lux, să dormi în casele bătrănilor din Maronia şi să îi ajuţi să îşi îngrijească măslinii în plină zi, pe o vreme toridă, la peste 42 de grade Celsius  vs să îţi petreci ziua la piscină, cu un cocktail în faţă.; sunt doar căteva din primele evenimente ce au avut loc în cadrul acestei aventuri, evenimente generate de diversele probe la care cele 4 vedete au fost supuse. Prima săptămâna de filmare s-a lăsat şi cu o petrecere, Cosmin Seleşi, prezentatorul show-ului, aniversându-şi ziua de naştere.”
 
În urma postărilor mele de pe conturile de socializare primesc multe mesaje în care oamenii îmi urează vacanţă plăcută. Peisajele de aici sunt într-adevăr superbe, dar ritmul nostru de lucru nu e deloc de vacanţă. Bine, având în vedere probele şi activităţile pe care le au de făcut cele patru vedete, nu am dreptul să mai comentez nimic  „, a declarat Cosmin. 
 
Următoarea destinaţie în care au ajuns alte patru vedete este Perdika, oraş aflat în Thesprotia, Epirus. Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediţie, 4 vedete intră intră în competiţie şi în funcţie de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate. Cei care câştigă fiecare probă se bucură de o vacanţă luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viaţa şi muncile cele mai diverse şi solicitante ale localnicilor.