Aventura Dancing around the World la PRO TV

Apropo.ro / 24.12.2007, 00:00
Aventura Dancing around the World la PRO TV
PRO TV va difuza, pe 1 şi 2 ianuarie, două ediţii speciale despre succesul înregistrat de echipa Romăniei - locul al II-lea la competiţia internaţională ”Dancing around the World” desfăşurată în Mexic. În competiţie au participat nouă perechi de dansatori, multe dintre ele profesioniste, din Ecuador, Paraguay, Panama, Columbia, Argentina, Slovacia, Mexic, Costa Rica şi România.

Cum este Mexicul, cum sînt mexicanii, cît de grele au fost repetiţiile de cîte 10 ore pe zi, cu cine au fost în competiţie, ce surprize li s-au făcut, ce a spus juriul, care au fost problemele întîmpinate în timpul competiţiei, cum se face acolo televiziune şi ce vor face cu cei 200.000 de pesos (20.000 de dolari) primiţi ca premiu, totul va fi povestit de cei trei membri ai echipei trimise de PRO TV să reprezinte România în Mexic. Prezentatorul show-ului, Adal Ramones, a provocat-o pe Dana, despre care a auzit că este actriţă, în finală, la un duel al monologurilor. Scopul duelului a fost un act caritabil, iar Dana a pregătit un moment de trei minute de stand-up comedy în limba spaniolă despre show, prezentator şi mexicani.

O mare parte din succesul Andreei şi al lui Petrişor i se datorează coregrafei Doina Botiş, singura femeie coregraf din competiţie şi cea mai apreciată de toţi. Prin acest concurs, Andreea Bălan şi-a deschis drumul pe plan internaţional în calitate de cîntăreaţă: “Într-o ediţie, am cîntat o melodie compusă special pentru acest show, care mi-a adus un contract cu EMI Music Mexic, iar în primăvară voi lansa un album în limba engleză pe piaţa mexicană”, a spus cu mîndrie Andreea Bălan.

Dansez pentru tine – Mexic
marţi-miercuri, 13.15, PRO TV