Aventură secretă: Brigitte Năstase, amor nebun cu Cătălin Cazacu

Apropo.ro / 12.07.2018, 13:35
Aventură secretă: Brigitte Năstase, amor nebun cu Cătălin Cazacu
Bombă în showbiz! Brigitte l-a înşelat pe Ilie Năstase cu Cătălin Cazacu.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:3365:”

Brigitte l-a înşelat pe fostul tenismen cu un bărbat pe nume Cătălin, iar un apropiat al brunetei a dezvăluit că este vorba despre Cătălin Cazacu. Aventura amoroasă a fost făcută public pe Facebook.

„Dragi prieteni, stiti ca in urma cu ceva timp, v-am povestit despre faptul ca in urma cu un an, dupa multiplele lovituri care mi le a pregatit viata, faptul ca am trecut singura prin operatia de tumori, apoi am cunoscut o pe Cici, amanta sotului meu, m a determinat sa incerc sa mi refac viata, alaturi de un alt barbat, din Timisoara.
Chiar daca oficial nu eram divortata, am vrut sa simt ca mai am valoare in ochii unui barbat, am simtit ca merit asta.
M am mutat chiar de la Ilie in apartamentul meu din Nordului.
Am inceput acesta relatie in data de 8 februarie. Ca toate inceputurile , a fost frumos, lucru care m-a facut sa imi recapat din nou increderea in mine, sa invat din nou sa zambesc…
Am spus de fiecare data ca acesta idila a tinut pana de 1 mai dar, nu v am dat niciodata amanunte.
Am crezut ca pot exista lucruri care e mai bine sa nu fie spuse. Dar un adevar nu este adevar daca il spui doar pe jumatate. Si lasa loc de interpretari.
In primul rand, baiatul se numeste Catalin, iar relatia noastra s a terminat pentru simplul fapt ca atunci cand am vrut sa aflu mai multe despre el, in aprilie cred, angajand o firma abilitata in asta, mi s a adus la cunostinta ca acesta a inceput sa fie vizitat din cand in cand de o numita Ana, din Petrosani.
Drept pentru care am decis ca este mai bine pentru mine sa ies din aceasta iluzie de a mi reface viata asa .
Dupa aceasta experienta,mi am dat seama ca toti barbatii inseala, ca totusi Ilie nu a facut asta timp de sase ani, si am luat decizia sa incerc sa-mi repar casnicia.
Deoarece, un tabloid de scandal, incerca sa distorsioneze realitatea, folosind poze din telefonul sotului meu, Ilie, telefon pierdut intr un taxi in urma cu zece zile, (noi avand IOS colectiv), mi a intarit decizia ca adevarul este adevar doar in totalitate si asta nu lasa loc de interpretari.
Si consider ca nu este nevoie ca vreun personaj nou pe piata sa profite de acest subiect pentru a castiga niste banuti prin asocierea cu numele meu si a lui Ilie