Aventura,,Asia Express” se complică: Dragonul Roşu va trimite doar trei echipe în Thailanda

De: Cristiana Trifu / 20.03.2018, 12:38
Aventura,,Asia Express” se complică: Dragonul Roşu va trimite doar trei echipe în Thailanda
Ultima etapă din Cambodgia, care va începe de la ora 20:00 pe Antena 1, va fi un test sub presiune pentru cele patru echipe rămase în cursa ,,Asia Express”. Jocul va începe diferit, iar cutia neagră care stabileşte soarta concurenţilor va dezvălui încă din primul moment un Dragon Roşu, ceea ce înseamnă că doar trei echipe vor obţine ,,paşaportul” de trecere către Thailanda: ,,Nu vreau să îmi imaginez ce urmează! Să înceapă lupta pentru Thailanda!”, mărturiseşte Ana Baniciu.

În mod evident, acest indiciu va înteţi competiţia şi va da naştere unei lupte crâncene, căci fiecare concurent îşi doreşte să ajungă cât mai aproape de finală şi de premiul de 30.000 Euro: ,,Eu vreau să joc finala! Pentru că n-am rămas degeaba să mă mănânce ţânţarii şi să dorm prin buruieni!”, afirmă Liviu Vârciu. La fel de motivată este şi Vica Blochina, care îşi doreşte să ajungă în Thailanda alături de prietena şi coechipiera sa: ,,Eu vreau să vadă Cruduţa Thailanda! Nu se poate să plece din Asia fără să o vadă.”.

Drumul Dragonului ajunge în seara aceasta la una dintre emblemele lumii antice, ruinele legendarului Angkor Wat: ,,Am ajuns într-un loc mistic, cu o energie extraordinară. E spectaculos, incredibil!”. Locul în care se va desfăşura o parte din joc este cel mai cunoscut oraş antic, cel mai important, dar şi cel mai mare complex monumental religios. Construcţia impresionantă, ce găzduieşte foarte multe temple şi zecile de alei ce leagă întreaga aşezare vor complica jocul, pentru că aventura ,,Asia Express” va lua forma unui adevărat labirint. Primele trei echipe care ajung la punctul de control, ce va putea fi găsit doar prin intermediul unui indiciu ascuns pe o bancnotă, se vor califica la Proba Amuletei. Pentru recompensă, vedetele sunt nevoite să reconstruiască un puzzle contracronometru, dar imaginea asemănătoare a pieselor îi va bulversa: ,,Dacă nu nimereşti ultima piesă, este clar că ai greşit şi eşti nevoit să o iei de la început.”, afirmă concurenţii tensionaţi.

Tot în seara aceasta, o altă misiune va pune la încercare dexteritatea şi rapiditatea vedetelor, care vor avea de sculptat emblema ,,Asia Express”. În aparenţă simplă, proba le va da mari bătăi de cap echipelor, pentru că localnicii care păstrează următorul indiciu îşi doresc să vadă o sculptură finisată perfect. Azi, de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări ultima etapă din Cambodgia, urmând ca jocul să continue de săptămâna viitoare în Thailanda, ultima ţară din maratonul de 5000 de kilometri. Doar trei echipe se vor califica mai departe, iar numele acestora va fi dezvăluit diseară, într-o nouă ediţie a celui mai dur reality show- ,,Asia Express”.