Aventuri din Cuba! După ce pleca de la discotecă, Alejandro Martinez alerga dezbrăcat până acasă!

Apropo.ro / 18.02.2013, 14:11
Aventuri din Cuba! După ce pleca de la discotecă, Alejandro Martinez alerga dezbrăcat până acasă!
Seria aventurilor din Cuba continuă!Alejandro Martinez şi-a amintit cu zâmbetul pe buze cum se distra în Havana, înainte de a veni în România.

Artistul locuieşte de 5 ani de zile în Bucureşti, dar îl mai apucă din când în când nostalgia şi dorul de Cuba. Anul trecut nu şi-a vizitat familia, dar spera că anul acesta să-şi rezerve din timp o vacanţă pe meleagurile în care s-a născut. Deocamdată, când i-e dor de Cuba, îi trec prin minte toate năzbâtiile pe care le făcea cu gaşca lui de prieteni de acolo.

Alejandro

„Aveam mulţi prieteni în Cuba. Ne strângeam o gaşcă de 20 de persoane şi mergeam la discotecă. Dimineaţa, după ce plecăm de la distracţie, noi, băieţii, obişnuiam să ne dezbrăcăm în chiloţi şi să alergăm aşa până acasă! De multe ori ni s-a întâmplat ca fetele să ne fure hainele şi făceam haz de necaz! A fost o perioadă foarte frumoasă din viaţa mea, dar deocamdată îmi construiesc o carieră muzicală în România! Nu ştiu ce mă aşteaptă mai târziu, îmi plac surprizele şi sunt deschis provocărilor!”, povesteşte Alejandro care este acum în promovare cu single-ul ” Sombiru”, o „explozie” de energie şi culoare.