Aventurile lui Gumball şi Darwin continuă!

De: Mioara Tronaru / 03.06.2014, 08:00
Aventurile lui Gumball şi Darwin continuă!
Cartoon Network EMEA anunţă începerea producţiei sezoanelor patru şi cinci din seria animată “Uimitoarea lume a lui Gumball”. Show-ul rulează în 126 de ţări şi a devenit un succes la nivel mondial încă din 2010, anul în care a fost lansată.

Cartoon Network EMEA a comandat 40 de episoade a câte 22 de minute fiecare, pentru sezoanele patru şi cinci ale show-ului, care, până în prezent, a obţinut 24 de premii internaţionale, inclusiv cinci premii BAFTA. Producţia va începe luna aceasta la studiourile Cartoon Network EMEA din Londra, iar noile episoade vor fi difuzate începând cu 2015.

Serialul “Uimitoarea lume a lui Gumball” combină acţiunea live cu animaţii 2D şi 3D şi ilustrează aventurile unei pisici albastre – Gumball – şi a deosebitei sale familii. Seria este creată de către Ben Bocquelet, producător executiv este Sarah Fell, iar regizor este Mic Graves.

Patricia Hidalgo, Senior Vice President, Chief Content & Creative officer kids, Turner Broadcasting System EMEA, e de părere că: “ este una dintre puţinele comedii animate de familie pentru copii, care oferă o perspectivă caldă şi ireală vieţii de zi cu zi, într-un mod în care copiii şi familia lor se pot regăsi. Poveştile amuzante ale lui Gumball, minunatele personaje şi stilul vizual unic continuă să rezoneze puternic cu publicul. Cu două sezoane care s-au lansat în 126 de ţări şi un al treilea sezon care va începe să ruleze în întreaga lume, suntem extrem de mândri că putem să realizăm încă două noi sezoane în studiourile CN aici, în Marea Britanie, sezoane care sigur se vor adăuga acestui mare succes”.

Ben Bocquelet, creatorul seriei “Uimitoarea lume a lui Gumball”, a adăugat: „Aştept cu nerăbdare să lucrez alături de echipă pentru încă două sezoane. Avem planuri mari, pregătim noi episoade. Aş vrea să mulţumesc echipei Cartoon Network pentru că susţine cu adevărat animaţiile şi artiştii”.