Averea ascunsă a unui american de rând decedat: 7 milioane $

De: Gabriela Voicu / 17.09.2012, 17:20
Averea ascunsă a unui american de rând decedat: 7 milioane $
Walter Samasko Jr., un american care părea sărac și părăsit de familie, a lăsat în urmă o avere impresionantă, constând în monede și lingouri de aur.

Un bărbat din Nevada, SUA, care a murit în luna mai a acestui an, a lăsat în urmă o avere despre care nimeni nu știa: 7 milioane de dolari, sub formă de lingouri de aur și monede.

Corpul neînsuflețit al lui Walter Samasko Jr. a fost găsit în locuința sa din Carson City, după o lună de la deces, iar asta pentru că vecinii lui s-au plâns din cauza mirosului de cadavru.

Tot atunci au fost descoperite și obiectele din aur, ascunse în casa și în garajul bărbatului, potrivit publicației locale Las Vegas Sun.

Alan Glover, funcționar în Carson City, a utilizat o roabă pentru a transporta într-un loc sigur averea lui Samasko, care include monede din Mexic, Anglia, Austria și Africa de Sud, datând din 1872.

Un american ascundea o avere de 7 milioane de dolari

Samasko, a cărui vârstă nu a fost dezvăluită, nu mai avea serviciu din 1968 și trăia exclusiv din investițiile sale: două portofolii de acțiuni, valorând 140.000 $ și 25.000 $.

„Nimeni nu știa că stă pe o comoară de aur”, a declarat Glover.

Walter Samasko Jr. nu avea testament și nu părea să aibă nici rude apropiate, deși o verișoară de gradul 1 a bărbatului, profesorul suplinitor Arlene Magdanz, a fost găsită în San Rafael, California.

„O, Doamne! O, Doamne!”, a exclamat femeia, când a aflat ce avere deținea Samasko.