AVEREA FABULOASĂ a Ionelei Prodan. A lăsat moştenire MILIOANE de euro – FOTO

De: Cristiana Trifu / 17.04.2018, 11:27
AVEREA FABULOASĂ a Ionelei Prodan. A lăsat moştenire MILIOANE de euro – FOTO
Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan a murit luni, la ora 21:00, din cauza unui stop cardiorespirator iresuscitabil, a anunţat Spitalul Elias, acolo unde artista era internată de pe 16 martie ca urmare a "acutizării unor afecţiuni cronice".

onela Prodan lasă moştenire nu doar cântecele sale, ci şi o avere fabuloasă.

Ce avere are Ionela Prodan? Află şi pensia cântăreţei de muzică populară

Prodanca şi-a scos silicoanele la plajă! Costumul de baie abia o acoperă!

Anamaria Prodan, în lenjerie intimă. A slăbit şi arată într-un mare fel! – FOTO

În urmă cu ceva timp, cântăreaţa de muzică populară a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre moarte, testamentul pe care îl lasă în urma ei şi despre cum şi-a împărţit averea: „Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, povestea artista în cadrul unei emisiuni televizate. 

Pe lângă banii pentru nepoţi, fetele Ionelei Prodan au de împărţit milioane de euro. Cantareata are 1,4 milioane de euro doar in conturi. Artista si-a publicat declaratia de avere in octombrie 2016, cand a candidat pentru Senat, din partea PSD Covasna. Ionela Prodan avea aproximativ 1,4 milioane de euro in conturi. Daca va da fiecarui nepot cate 30.000 de euro, inseamna ca fetele sale, Ana si Anamaria, vor imparti restul de 1.280.000 de euro, adica 640.000 de euro de fiecare. Tot ele vor imparti cele doua terenuri, un apartament si 3 vile aflate pe numele mamei lor.Ionela Prodan a fost, mult timp, implicată în politică, din partea PSD, fiind veche membră de partid şi având funcţie de conducere în Diaspora.