Averi postmortem

Apropo.ro / 15.08.2005, 12:36
Averi postmortem
Nu e deloc ușor sa caștigi anual milioane de dolari dupa ce ai murit! Cei care cred ca vedetele își spun ultimul cuvant în momentul în care dispar, o sa aiba o surpriza... iata un top ten al celor care domina showbizul și postmortem! Topul facut de revista


Nu e deloc ușor sa caștigi anual milioane de dolari dupa ce ai murit! Cei care cred ca vedetele își spun ultimul cuvant în momentul în care dispar, o sa aiba o surpriza… iata un top ten al celor care domina showbizul și postmortem!

Topul facut de revista americana Forbes arata ca lumea înca se înnebunește dupa Elvis Presley, John Lennon sau Marliyn Monroe. Acești cațiva priviliegiați care și-au asigurat imortalitatea, sunt chiar mai bine platiți acum decat atunci cand apareau „live”… Iata ce se întampla cu averea celebritaților și care sunt planurile de viitor ale celor care se ocupa de administrarea milioanelor de dolari.

Top 10

10. Richard Rodgers
Venit anual: 6,5 milioane de dolari
Ocupație: compozitor

9. Bob Marley
Venit anual: 7 milioane de dolari
Ocupație: muzician

8. Irving Berlin
Venit anual: 7 milioane de dolari
Ocupație: compozitor

7. George Harrison
Venit anual: 7 milioane de dolari
Ocupație: muzician

6. Marilyn Monroe
Venit anual: 8 milioane de dolari
Ocupație: actrița

Marilyn e pe locul șase, fiind singura femeie din top 10. La mai mult de 40 de ani de la dispariție, Monroe continua sa fie un simbol și un standard-setter pentru ceea ce înseamna sa fii un sex-simbol, dar și lux sau extravaganța. Unele dintre cele mai mari campanii în care a fost inclusa în 2004 au fost pentru Visa, Aliz International Luggage, HMY Airways, Volkswagen and Physicians Form cosmetics. Mai mult de jumatate din caștigurile sale vin din afara SUA, unde cei care se ocupa de imaginea actriței au semnat peste 150 de contracte publicitare.

Afla care mai sunt averile post-mortem ale altor persoane cunoscute numai din

Tags: