Avertizare cod galben de ploi și vânt în Capitală și alte 20 de județe din țară

Apropo.ro / 16.10.2013, 14:15
Avertizare cod galben de ploi și vânt în Capitală și alte 20 de județe din țară
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi și vânt pentru București și 20 de județe din sudul, vestul și centrul țării, valabilă începând de miercuri, ora 14.00, până joi, la ora 12.00.

Potrivit avertizării emise de Administrația Națională de Meteorologie, ploile se vor extinde în cea mai mare parte a țării. În Crișana, Banat, Oltenia, sud-vestul și sudul Transilvaniei, iar seara și noaptea și în cea mai mare parte a Munteniei vor cădea cantități însemnate de apă, care vor depăși local 25 de litri pe metru pătrat și izolat 50 de litri pe metru pătrat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Vântul se va intensifica treptat în vestul, în sudul țării și la munte, zone unde va atinge la rafală 50 de kilometri pe oră, iar pe arii restrânse 70 de kilometri pe oră.

În Munții Banatului și în Carpații Meridionali, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Avertizarea cod galben a fost emisă pentru București și județele Ilfov, Călărași, Giurgiu, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Argeș, Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Alba, Hunedoara, Sibiu și Brașov.