Avertizare de ceață în 12 județe din țară

Apropo.ro / 29.01.2013, 09:39
Avertizare de ceață în 12 județe din țară
Meteorologii au emis o avertizare de ceață pentru județele Vrancea, Vaslui, Bacău, Galați, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Ilfov, Prahova, Dâmbovița și Satu Mare. Vizibilitatea va fi redusă.

Meteorologii au avertizat că în județele Vrancea, Vaslui, Bacău, Galați, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Ilfov, Prahova, Dâmbovița și Satu Mare este ceață, pe A2, precum și pe drumurile naționale și județene din aceste zone, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

PROGNOZA METEO până în luna aprilie: Ce temperaturi vor fi în fiecare regiune a țării

Avertizarea nowcasting cod galben de ceață emisă marți de Administrația Națională de Meteorologie este valabilă până la ora 11.00 în județele Vrancea, Vaslui, Bacău, Galați și Satu Mare.

Vezi cum va fi vremea până pe 3 februarie!

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Vizibilitatea este redusă din cauza ceții și în județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Ilfov, inclusiv zona preorășenească a municipiului București, precum și în sudul județelor Prahova și Dâmbovița, avertizarea fiind valabilă tot până la ora 11.00.

Citește mai multe detalii despre avertizarea meteorologică, pe Mediafax.ro