Avertizare de polei pentru București și 6 județe. Află care este situația drumurilor în țară

Apropo.ro / 05.02.2012, 12:10
Avertizare de polei pentru București și 6 județe. Află care este situația drumurilor în țară
Circulația este închisă pe autostrada A2 între București și Lehliu, precum și pe nouă drumuri naționale, iar pe unele tronsoane de drum este restricționat traficul greu.

Circulația este închisă pe autostrada A2 între București și Lehliu, precum și pe nouă drumuri naționale, iar pe unele tronsoane de drum este restricționat traficul greu, potrivit situației anunțate, duminică dimineață, de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

Trei linii de cale ferată sunt închise și 42 de trenuri de călători, din cele 1.947 prevăzute să circule, sunt anulate duminică, din cauza vremii nefavorabile, informează Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Potrivit situației anunțate până la ora 9.00, din cele 1.947 trenuri de călători au fost anulate 42. De asemenea, sunt închise trei linii de cale ferată, între Urziceni și Slobozia, București Sud și Oltenița, Chiajna și Jilava, fiind redeschis sectorul Urziceni-Ploiești Sud.

Până la ora 9.00 nu sunt linii de cale ferată cu circulație restricționată și nici întârzieri semnificative de trenuri, respectiv de peste 60 de minute.

Citește mai multe detalii despre avertizarea de polei, pe Mediafax.ro