Avioane (trailer)

De: Mioara Tronaru / 06.09.2013, 10:38
Avioane (trailer)
PREMIERA 06.09 TO: Disney's Planes. Producţie SUA, 2013. R: Klay Hall. Voci: Dane Cook, Stacy Keach, Brad Garrett, Teri Hatcher, Julia Louis-Dreyfus, Priyanka Chopra, John Cleese, Cedric the Entertainer. Distribuit de Forum Film România

Dusty este un mic avion cu un singur motor, un avion care stropeşte culturile agricole, dar care visează să descopere o lume dincolo de micul orăşel Propwash Junction. Cu toate că fizicul nu îi prea permite, şi – în plus – îi este frică de înălţime, Dusty se înscrie în concursul Wings Around The Globe, în care va concura cu cele mai bune maşini de zbor de pe mapamond.

Universul din „Planes” este direct legat de cel din „Cars”-ul semnat de Pixar. Este vorba de un spin-off al filmelor despre maşini a cărui acţiune se derulează „deasupra lumii din Cars”. Iniţial, proiectul era prevăzut să fie un produs care să iasă direct pe DVD, dar după succesul comercial al lui „Cars” şi „Cars 2”, Disney a hotărât să scoată filmul pe marile ecrane. Contrar a ceea se s-ar putea crede, „Planes” nu este o producţie Pixar. Chiar dacă se inspirăm din filmul Disney/Pixar ”Cars”, este vorba de un film al casei de producţie DisneyToon Studios.