Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines S-A PRĂ‚BUȘIT, nu există supraviețuitori – VIDEO

Apropo.ro / 24.03.2014, 17:20
Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines S-A PRĂ‚BUȘIT, nu există supraviețuitori - VIDEO
Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines deviase de la traiectorie, s-a prăbușit în sudul Oceanului Indian și nu există supraviețuitori, anunță autoritățile, citate de CNN. Conform datelor obținute prin satelit și de către echipele de căutare, avionul Boeing 777 s-a prăbușit în sudul Oceanului Indian, la vest de orașul australian Perth.

Conform datelor obținute prin satelit și de către echipele de căutare, avionul Boeing 777 s-a prăbușit în sudul Oceanului Indian, la vest de orașul australian Perth.

„Trebuie să vă informăm că, potrivit noilor date obținute, Cursa MH370 s-a prăbușit în sudul Oceanului Indian”, a comunicat compania Malaysian Airlines.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines a dispărut pe 8 martie, în timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur spre Beijing. La bordul avionului erau 239 de pasageri și membri ai echipajului.

Regretăm că am ajuns la concluzia clară că Zborul MH370 s-a prăbușit și că nu există surpaviețuitori. Trebuie să acceptăm ceea ce indică toate dovezile – că avionul s-a prăbușit în sudul Oceanului Indian”, a declarat premierul Malaysiei, Najib Razak.