Avionul cu ferestre virtuale și interactive (Poze și Video)

De: Carmen Ulian / 20.03.2014, 13:45
Ți-ai imaginat cum ar arăta un avion de lux, fără ferestre, dar cu tot felul de proiecții virtuale care să te facă să uiți că nu are geamuri?

Cei de la Spike Aerospace au anunțat că vor lansa un avion supersonic, linie business, fără ferestre, dar care va oferi călătorilor posibilitatea de a vizualiza proiecții virtuale – pe post de geamuri, care ar putea acoperi pereții interiori ai aeronavei.

Pentru ca distractie si pentru ca informatie! Noi te placem, tu ne PLACI?

La exteriorul avionului vor exista camere video care vor transmite live imagini oferind pasagerilor experiența unei călătorii deasupra norilor și nu numai.

supersonic

Nu toată lumea se simte bine acolo sus când realizează altitudinea. Sunt alții care tocmai asta apreciază și se gândesc la sărituri din avion pline de adrenalină.

Supersonicul va putea atinge viteza unui Mach – 1.6 – 1.8. Potrivit celor de la Spike Aerospace o cursă Los Angeles – Tokyo, la această viteză, ar dura doar 5 ore, iar o cursă de la New York către Londra doar 3 ore.

supersonic

Prezentările viitorului avion arată bine. Se pare că pasagerii vor avea parte și de ecrane interactive, pe lângă imaginile de vis proiectate în interior, care vor permite rularea de jocuri de relaxare sau pregătirea pentru o următoare întâlnire de afaceri. Toate dotările vor fi de ultimă tehnologie.

Aeronava S-512 va costa aproximativ 80 de milioane de dolari și va fi gata în decembrie 2018.