Avril Lavigne a fost batuta si desfigurata de cinci persoane, intr-un bar

Apropo.ro / 08.11.2011, 12:10
Avril Lavigne a fost batuta si desfigurata de cinci persoane, intr-un bar
Cantareata canadiana Avril Lavigne a declarat ca are fata "complet distrusa", dupa ce a fost agresata de cinci persoane, intr-un bar.

Cantareata canadiana Avril Lavigne a declarat ca are fata „complet distrusa”, dupa ce a fost agresata de cinci persoane, in timpul unei batai care a izbucnit la sfarsitul saptamanii trecute, in barul unui hotel din Hollywood, Los Angeles.

Eu nu ma bat. Nu cred in bataie. Pentru a lamuri lucrurile, vreau sa va spun ca am fost atacata de cinci persoane, noaptea trecuta, fara niciun motiv. Nu e deloc cool. Fata mea e complet distrusa. Am un ochi invinetit, nasul spart, parul smuls, zgarieturi, vanatai si taieturi. Nu e deloc ok sa ii abuzezi pe ceilalti. Violenta nu este niciodata o solutie”, a spus artista canadiana intr-un mesaj pe Twitter.

Se pare ca totul a inceput dupa ce Avril s-a implicat intr-o cearta cu o femeie din bar. Cantareata si iubitul ei, Brody Jenner, nu au reusit sa faca fata violentei celor cinci persoane din bar.

Noi ne asteptam ca Avril sa posteze o imagine cu ea pe Twitter, asa batuta, care sa vina in completarea declaratiilor sale, insa aceasta nu exista… inca.

Citeste mai multe detalii despre bataia primita de Avril Lavigne, pe Gandul.info