Axinte s-a însurat

Apropo.ro / 10.06.2002, 15:45
Axinte s-a însurat
Nu va gandiți la un serial de pe Pro Tv al Vacanței Mari. Florin Petrescu, interpretul lui Axinte, chiar s-a casatorit... Dupa un "Da" hotarat în fața starii civile a sectorului 6, la Manastirea Cașin a avut loc cununia religioasa dintre Florin Petrescu (32 de ani)


Nu va gandiți la un serial de pe Pro Tv al Vacanței Mari. Florin Petrescu, interpretul lui Axinte, chiar s-a casatorit…

Dupa un „Da” hotarat în fața starii civile a sectorului 6, la Manastirea Cașin a avut loc cununia religioasa dintre Florin Petrescu (32 de ani) și avocata Carmen Andreescu (25 de ani). La acest eveniment au participat colegii de grup ai mirelui, dar și colaboratorii sai de la Chestiunea Zilei.

Deși ceremonia ar fi trebuit sa fie sobra, mirele se abținea cu greu sa nu rada. Atmosfera s-a destins dupa cununie, cei doi miri zambind fericiți în fața aparatului de fotografiat.

Dupa ceremonie, alaiul s-a deplasat la Slobozia unde a avut loc petrecerea de nunta. La invitația lui Florin a raspuns crema vedetelor și a oamenilor de afaceri din țara.

De sambata la amiaza și pana în zorii zilei de duminica, la complexul de agrement Micul Paris (fostul parc Hermes) a avut loc o nunta ca-n povești.

Cei prezenți susțin ca a fost cea mai grandioasa petrecere din ultimii ani. Printre cei aproximativ 700 de invitați s-au numarat: Ioana Basescu, Adrian Copilu’ Minune (campionul vitezei și al manelelor), Vali Vijelie, Sorinel Puștiu’, Dan Bursuc, cei de la Stress (ex- Chestiunea Zilei).

Nașii au fost omul de afaceri Costel Samson și Angy, soția sa.

Nunta, programata în cele mai mici amanunte de „Axinte”, a costat un miliard de lei. Numai inelul daruit miresei, marca Versace, l-a „ușurat” pe Florin de 2.500 $, iar pentru rochia miresei, creație Daniela Ioani, a platit „doar” 1000 $.

Nebunia a fost de doua ori mai mare, fiindca au sarbatorit și ziua lui Mugur. La 12 noaptea, Florin i-a cantat „La mulți ani!” colegului sau care a împlinit 35 de ani.

Mugur i-a mulțumit și a declarat ca se bucura pentru faptul ca „nunta coincide cu ziua în care a împlinit 21 de ani”. Pana sa se hotarasca Mugur cați ani a adunat, invitații s-au distrat copios.

Punctul culminant al petrecerii a fost un superb foc de artificii, care a încantat pe toata lumea, dar mai ales pe mireasa, placut impresionata de surpriza soțului ei.

Carmen ne-a marturisit ca a trait cea mai frumoasa zi din viața ei.

Atmosfera a fost în stilul Vacaței Mari, de o veselie debordanta. Pe scena special amenajata pentru nunta rasfațatului Florin Petrescu, s-au perindat nume ca Proconsul, Adi de la Valcea, Laura Lavric, Maria Ciobanu, Irina Loghin, Direcția 5, trupa Luigi Cassian.

Tags: