Axl Rose a rămas fără bijuterii, după un concert în Paris

De: Gabriela Voicu / 06.06.2012, 17:00
Axl Rose a rămas fără bijuterii, după un concert în Paris
Axl Rose, solistul trupei rock americane Guns N' Roses, a fost jefuit în timpul unui concert susținut în Paris.

Axl Rose, solistul trupei rock americane Guns N’ Roses, a fost jefuit aseară. Mai multe bijuterii au fost furate din loja sa de la Palais Omnisports din Paris-Bercy.

Se pare că jaful a avut loc în timpul unui concert privat pe care Axl l-a susținut după concertul trupei Guns N’ Roses de la Palais Omnisports Paris-Bercy, în prezența a circa 100 de persoane.

Acest furt a declanșat furia cântărețului și a fost nevoie ca poliția să intervină în loja lui.

Este vorba de trei coliere din aur și diamante. Prejudiciul este estimat la 200.000 de dolari.

Axl Rose (Foto – Hepta)

Guns N’ Roses a vândut peste 100 de milioane de albume pe plan mondial. Cel mai bine vândut disc al grupului este „Appetite For Destruction”, cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial.

În prezent, trupa Guns N’ Roses este formată din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuție), Ron „Bumblefoot” Thal (chitară) și DJ Ashba (chitară).

În septembrie 2010, trupa Guns N’ Roses a concertat în București. Trupa americană va susține un alt concert în țara noastră, la festivalul Rock the City, pe 1 iulie, la complexul Romexpo din București.