Axl Rose s-a ingrasat si se comporta bizar

Apropo.ro / 05.10.2011, 10:03
Axl Rose s-a ingrasat si se comporta bizar
Axl Rose nu mai e ce-a fost! Solistul a sustinut de curand un concert in Brazilia, unde si-a surprins fanii cu un look neobisnuit.

Solistul trupei Guns’N’Roses, Axl Rose, a aparut azi-noapte la festialul Rock in Rio, din Brazilia, complet schimbat fata de acum un an, cand bucurestenii l-au putut vedea la Romexpo.

Desi artistul se ingrasase si atunci in comparatie cu perioada de glorie a sa cand, alaturi de chitaristul Slash, a compus hituri precum ,,November Rain” sau „,Don’t Cry”, de aceasta data solistul a fost de nerecunoscut. Pentru a ascunde cat de mult s-a ingrasat, rockerul a imbracat o haina larga, de un galben strident, care ii ajungea pana aproape de genunchi.

La intrarea pe scena, cantaretul a intampinat publicul din Brazilia cu urmatoarele cuvinte: „Buna seara… buna dimineata! Va rugam sa ne sustineti si sa ne acordati o secunda sa ne dam seama ce trebuie sa facem sa nu cadem in fund”.

Axl Rose a concertat in Romania

De-a lungul timpului, Axl Rose s-a remarcat prin dezinvoltura cu care alerga pe scena, dar in cadrul concertului de la Rio, probabil si din cauza greutatii excesive, cantaretul si-a afirmat intentia de a se misca foarte putin: ,”O sa incerc sa ma concentrez pe cantat mai mult decat pe alergatul in jur ca un idiot”, a transmis starul rock publicului.

Trupa va sustine in continuare un turneu in America, care va incepe cu concertul din 28 octombrie de la Orlando si se va termina cu cel de la Auburn Hills, din 1 decembrie.