Aylin a albit din cauza duelului de la “Dansez pentru tine”

De: Nicoleta Nicolae / 02.11.2011, 13:02
Aylin a albit din cauza duelului de la “Dansez pentru tine”
Aflată în faţa primului duel de la “Dansez pentru tine”, de vineri de la PRO TV, Aylin Cadîr recunoaşte că nu poate sa doarmă, a slăbit, ba chiar i-au apărut şi câteva fire albe de păr de la stres şi oboseală.

alex si partenera sa de la dansez pentru tine„Nu am putut să dorm deloc după verdictul pe care l-am primit vineri. Deşi oboseala era foarte mare, gândurile nu-mi dădeau pace.”, mărturiseşte Aylin, perechea lui Ovidiu Danci. Multe vânătăi, zgârieturi, febră musculară, oboseală, dureri de spate, repetiţii de peste 8 ore pe zi, toate fac parte din viaţa perechii Aylin – Ovidiu Danci, însă ceea ce-i motivează este dragostea pentru dans şi visul lui Ovidiu. „Dorinţa lui Ovidiu de a-şi deschide o şcoală de balet nu este un vis egoist, este un vis prin care poate dărui valori societăţii noastre. Votaţi-ne pentru a îndeplini nu UN vis, ci MII de vise!”, pledează Aylin în fata publicului telespectator.

Alex, toboşarul trupei Zero, a ieşit triumfător din duelul de săptămâna trecută, însă acum se află destul de descumpănit în faţa celui de-al doilea. Oboseala a început să-şi spuna cuvântul, însă susţinerea telespectatorilor şi a prietenilor de săptămâna trecută îi dau speranţă şi pentru vinerea aceasta. Cei care vor să ajute una dintre perechile aflate la un pas de eliminare, în cadrul emisiunii Dansez pentru tine, o pot face trimiţând sms la 1322 cu textul Aylin sau Alex.