Aylin a lansat videoclipul piesei „Cloud”

Apropo.ro / 15.11.2012, 15:00
Aylin a lansat videoclipul piesei
Aylin Cadir (feat The Lucky Charms) lansează "Cloud", primul videoclip din cariera solo. Artista abordează un nou stil muzical și o imagine fresh.

Aylin Cadir revine pe piața muzicală cu primul ei videoclip solo „Cloud”. Acesta este și primul single de pe albumul de muzică jazz-pop ce va fi lansat în primăvara lui 2013.

Filmările pentru videoclip au durat peste 14 ore, iar regia este semnată de Răzvan Marinescu. Piesa este compusă de Bazooka și Christie de la Moonlight Breakfast.

Videoclipul a fost filmat în satul bunicii lui Aylin: „Este primul videoclip pe care îl fac pentru primul meu album, așa că mi s-a părut important ca alegerile pentru proiect să spună ceva despre mine. Regizorul este Răzvan Marinescu, care mi-e prieten foarte drag, iar locul în care am filmat este satul bunicii mele, dealurile sunt cele pe care alergam când eram mică. Sigur că puteam să nu ne complicăm cu logistica, dar făcând lucrurile în modul acesta, am reușit să facem un videoclip extrem de personal. Sunt niște relații și legături strânse pe care țin să le am, chiar dacă presupun un efort mai mare„.

The Lucky Charms este trupa în care cântă artista, și alături de care va realiza un nou concept de show.

În această seară Aylin va organiza un eveniment de lansare a noului videoclip la Restaurantul Collage din București. Alături de trupa ei, The Lucky Charms, artista va interpreta câteva piese de pe viitorul album și tot cu această ocazie își va prezenta și noul concept de show. Pentru promovarea albumului, Aylin a realizat și o ședință foto împreună cu fotograful Tibi Clenci și stilistul Amir Dobos (The One).