Aylin Cadîr, într-o nouă ipostază

De: Nicoleta Nicolae / 29.05.2014, 07:00
Aylin Cadîr, într-o nouă ipostază
Maga&Tudoran lansează piesa “Dezbrăcaţi”, feat. Aylin Cadîr

După experimentul numit „Copilul din mine”, duo-ul Maga&Tudoran revine cu piesa “Dezbrăcaţi”, în colaborare cu Aylin Cadîr.

„Înzestraţi cu un simţ fin al observaţiei, am observat următorul lucru: pe plajele de nudişti, în cazul cuplurilor ce umblă goale prin casa, cât şi în cazul celebrului cuplu Adam şi Eva, nu au existat discuţii în contradictoriu, #dezbrăcaţi fiind calea cea mai rapidă spre pace. Dacă nu scriam noi acest cântec, cu siguranţă îl scria Radu F. Constantinescu”, declară Maga şi Tudoran.

Este vorba despre piesa „Dezbrăcaţi”, iar vocea feminină, care încoronează refrenul, este Aylin Cadîr, probabil în cea mai comercială ipostază de până acum. Versurile sunt scrise de către cei doi, dar au fost completate superb de către Cristina Bălăn (ABCD / ex-Impact) şi captează, astfel, perspectiva feminină asupra subiectului, în jurul căruia gravitează acest cântec „ca o poveste ce se tot repetă” şi anume, relaţia cu năbădăi prin care cu toţii trecem, măcar o dată în viaţă.  

Cei doi artişti s-au cunoscut în timpul unui festival în străinătate, unde Gabriel Maga cântă cu trupa Vunk, iar Cosmin Tudoran, cu băieţii de la Cassa Loco.