Aylin Cadîr şi Alex Mărgineanu – Cu un pas înainte… spre o nouă poveste de dragoste!

De: Cătălina Matei / 18.02.2008, 00:00
Aylin Cadîr şi Alex Mărgineanu - Cu un pas înainte... spre o nouă poveste de dragoste!
Pe 21 februarie, începe la PRO TV al treilea sezon al serialului ”Cu un pas înainte”. O dată cu el, debutează şi o nouă poveste de dragoste ai cărei protagonişti sînt Ela Crăciun şi Alfred Dobre. Nimeni alţii decît Aylin Cadîr, deja o ”veterană” a producţiei, şi Alex Mărgineanu, proaspăt sosit în echipa serialului.

După ce timp de două sezoane a suspinat după Matei, Ela Crăciun, personajul interpretat de Aylin, se va îndrăgosti acum de Alfred Dobre. De altfel, noul sezon aduce mai multe schimbări în viaţa studentei: ”Cred că cea mai mare schimbare este că devine mai dezinhibată. Are aceleaşi probleme, dar de data asta chiar va încerca să le rezolve. Se va îndrăgosti, va cînta în trupa şcolii, va fi solista unui musical făcut în şcoală… Pot să spun că este sezonul meu preferat. După părerea mea, e cel mai bun sezon pentru Ela”, povesteşte Aylin.

Alfred este interpretat de Alex Mărgineanu, cel pe care l-aţi putut urmări şi în serialul ”Om sărac, om bogat”, unde a fost… băiatul lui Brenciu, dar şi în filmul lui Cristian Nemescu, ”California dreamin’”. Cum este Alfred? ”Un student venit din Cluj la Academia de arte , care are cîteva aptitudini – e compozitor, expert în multimedia şi cel mai împiedicat din şcoală. Îi las pe oameni să îl descopere, că merită!”, explică Alex. Dacă personajele celor doi s-au plăcut de la prima vedere, şi în realitate cei doi actori s-au plăcut de la prima… repetiţie, după cum spune Aylin: ”Am noroc de colegi foarte buni, cu care îmi place să lucrez. Era foarte important personajul Alfred şi m-am bucurat că a fost ales Alex. De prima dată de cînd ne-am văzut, am simţit că putem să lucrăm foarte bine împreună şi să creăm lucruri foarte frumoase”. Dar ce spune Alex despre partenera sa? ”Cu Aylin mă înţeleg bine. Ne-am înţeles bine de la început. Îmi face plăcere să joc cu ea. În cîteva cuvinte, pot să spun că e o talentată la actorie, la canto, la dans. E frumoasă, drăguţă, cuminte şi silitoare”.

Secvenţe grele
Pînă acum, cea mai grea secvenţă pentru Alex n-a implicat nici o coregrafie complicată, nici o scenă de dragoste şi nici vreo cascadorie. A fost o secvenţă… de stat! ”Cea mai grea secvenţă pe care am avut-o a fost cînd am făcut figuraţie, într-o secvenţă cu clasa, şi nu am avut nimic de făcut şi nici o replică de zis! Foarte greu! Pe bune!”, se amuză Alex. La ce rol visează? ”Vreau să ajung la capacitatea de a mă face invizibil. Rolul vieţii e Omul Invizibil!”, glumeşte tînărul actor.

Aylin – ”În vară, am licenţa. N-am prea ajuns la şcoală, dar mă voi ocupa de şcoală după ce mă mai liniştesc cu filmările. În timpul liber, mă odihnesc, vorbesc cu prietenul meu, care e plecat din ţară la studii, ies în oraş, văd multe filme, merg la teatru şi la şcoală”.

Alex – ”Cînd nu am filmări, cel mai mult îmi place să lenevesc şi să mă uit la filme. Sînt trîntorul-şef!”.