Aylin lansează piesa „Chemistry” de Ziua Îndrăgostiților (Video)

Apropo.ro / 14.02.2013, 12:00
Aylin lansează piesa
Sfântul Valentin vine cu un cadou pentru îndrăgostiți din partea lui Aylin - piesa "Chemistry".

Recent întoarsă la prima dragoste, cântăreața lansează astâzi, 14 februarie, cel de-al doilea single de pe viitorul album, „Cloud”. Single-ul „Chemistry” păstrează aceeași direcție muzicală, pop-jazz, și o reprezintă pe cântăreață în totalitate.

Meteo în București și în alte orașe pe vremea.apropo.ro

Compusă de Christie și Bazooka de la Moonlight Breakfast, single-ul „Chemistry” este potrivit pentru această primăvară prin aerul proaspăt pe care îl emană.

 

 

Pe 11 februarie, Aylin a dezvăluit în exclusivitate fanilor care îi urmăresc pagina de Facebook un teaser și artwork-ul piesei.

Albumul pe care urmează să îl lansăm la finalul lunii martie este exact așa cum mi-am dorit. ‘Chemistry’ este una dintre piesele care te invităa la dans și care mie personal îmi transmite o stare de bucurie!” a declarat Aylin

Aylin

Cu ocazia lansării noului single, Aylin a realizat și ședinta foto care o pune pe artistă într-un context de backstage și pregătiri de intrare pe scenă, potrivit „rolulul” ei dublu de actriță și cântăreață în viața reală.

„Cloud” este primul album solo al lui Aylin, de muzică pop-jazz. Alături de trupa sa de jazz, The Lucky Charms, Aylin va susține și primul concert din 2013, vineri, 15 februarie, de la 10 seara, la Godot-Café Teatru (str. Blănari, nr.14).