Aylin şi Alina Grigore vor să devină mame în 2014

De: Mioara Tronaru / 30.12.2013, 08:00
Aylin şi Alina Grigore vor să devină mame în 2014
Aylin şi Alina Grigore spun în ultima ediţie “De Suflet” la ProTv Internaţional că şi ele îşi doresc să devină mame în 2014.

Ultima ediţie „De Suflet”, pe care românii din afara ţării o vor urmări la ProTv Internaţional pe 28 decembrie, de la ora 20:30 va fi cea mai încărcată de emoţii pentru Dana Rogoz.

„Anul 2013 a fost un an plin, norocos, emoţionant şi nu exagerez dacă spun că a fost cel mai fericit an din viaţa mea”, mărturiseşte Dana care le-a invitat alături de ea, în platoul „De Suflet”, pe cele mai bune prietene: Adela Popescu, Laura Cosoi, Ana Ularu, Alina Chivulescu, Aylin Cadir şi Diana Dumitrescu. Emisiunea a început ca o petrecere pentru bebeluş şi Dana a primit, cu lacrimi în ochi, o mulţime de lucruri frumoase pentru cel mic.

De la Diana o cutie lucrată de ea în care să păstreze moţul şi poate primii botoşei, de la Alina Chivulescu un body cu mesajul „Maman, je t’aime”, Aylin i-a dăruit un mare ou kinder şi un top de maternitate, Laura a căutat special la târguri vintage o carte de poveşti şi basme foarte veche, Adela o brăţară cu un băieţel, iar Ana Ularu „cea mai frumoasă poveste a copilăriei şi adolescenţei mele, chiar şi a vârstei adulte: Micul Prinţ”. Şi pentru că au fost şi oameni dragi care nu au putut ajunge, Dana a intrat prin telefon cu Magi (Marian Râlea) care a făcut-o realmente să plângă şi nu numai pe ea, ci pe toată lumea din platou datorită cuvintelor frumoase şi urărilor pe care le-a făcut Danei spunându-i la final că „Dana s-a descurcat în orice situaţie, a fost un copil exemplar şi cea mai mică dă un exempu pentru toţi ceilalţi”. O altă surpriză a fost tot un telefon, cu Alina Grigore despre care Dana ştia că este în America, iar actriţa a intrat în platou în timp ce vorbea cu ea.

Şi mai spectaculos a fost faptul că fetele au scos lista cu dorinţe pe care şi le-au pus în ediţia „De Suflet” din decembrie 2012, unde Dana scrisese că îşi doreşte un copil pentru acest an. Şi cum visul s-a împlinit, acest lucru le-a dat curaj şi Alinei Grigore şi lui Aylin să spună că şi ele îşi doresc să devină mămici în anul ce vine. La finalul emisiunii, Dana a anunţat că ea va intra în concediu de maternitate şi, de pe 2 februarie 2014, emisiunea va debuta cu Diana, în rolul de prezentatoare şi va fi difuzată în fiecare duminică.