Aylin şi Mădălin de Crăciun, Shrek şi Fiona vin la Dansez pentru tine

De: Cătălina Matei / 17.12.2007, 00:00
Aylin şi Mădălin de Crăciun, Shrek şi Fiona vin la Dansez pentru tine
Pe 25 decembrie, Fiona şi Shrek îşi dau întîlnire la PRO TV, în ediţia specială de Crăciun a concursului ”Dansez pentru tine”. O întîlnire mai specială, în paşi de dans, pusă în ring de doi studenţi eminenţi din serialul ”Cu un pas înainte”. Aylin Cadîr şi Mădălin Mandin vor dansa pentru a ajuta o familie nevoiaşă cu mulţi copii să aibă parte de un Crăciun frumos.
Crăciun şi Bairam
Mădălin şi-a împodobit deja bradul şi îl aşteaptă pe Moş să vină cu multe cadouri: ”Îmi aduc aminte că eu şi fratele meu aşteptam cu nerăbdare să vină luna decembrie pentru a-l întîmpina pe Moş Crăciun şi ne purtam evlavios, avînd grijă să nu greşim cu toate că, în celelalte luni ale anului, eram întotdeauna pe locul întîi la năzbîtii. Eu şi fratele meu aşteptam să primim portocale şi, în clipa în care împodobeam bradul cu părinţii, nu ne mai despărţeam de el şi îl priveam toată noaptea. Ba, uneori, eu mă trezeam din somn să îi aprind luminiţele şi stăteam cîteva clipe să îi simt mirosul şi să şterpelesc bomboanele din pom”. Ce va face Aylin de Crăciun? Bairam! La propriu! ”O să fiu cîteva zile cu ai mei la Constanţa, pentru că e Bairamul, cîteva zile în Bucureşti, să sărbătoresc Crăciunul cu familia prietenului meu, apoi plec la destinaţia de Revelion – o cabană de pe muntele Păpuşa”.

Ela şi Flo din serialul ”Cu un pas înainte” de la PRO TV fac echipă la ”Dansez pentru tine” pentru a ajuta o familie din Bacău. ”O familie care se descurcă foarte greu, mai ales de cînd tatăl familiei şi-a pierdut picioarele într-un accident de tren”, povesteşte Aylin, alias Ela Crăciun, cea care dansează… de Crăciun, alături de colegul ei, Mădălin. ”Mă bucur să pot ajuta şi o voi face de fiecare dată cînd voi putea. Oricare dintre noi poate schimba viaţa cuiva, iar din puţinul pe care îl avem putem să le aducem o clipă de fericire celor care au nevoie de sprijin”, susţine Mădălin. Cei doi vor intra în concurs cu două genuri: musical şi freestyle. La prima categorie, au pregătit un moment din ”Shrek”, astfel că Mădălin îl va interpreta pe simpaticul căpcăun, în timp ce Aylin va dansa la fel de graţios ca prinţesa Fiona. De altfel, tinerii actori sînt familiarizaţi cu genul musical, mai ales că au avut parte de astfel de coregrafii în serialul de la PRO TV. ”Atunci cînd mergem undeva şi se aude o melodie pe care noi avem coregrafie în serial, ne ridicăm de pe scaune şi începem să dansăm”, dezvăluie Aylin. Şi în această ediţie specială, juriul va avea un rol important. Ce cred concurenţii despre cei patru juraţi? ”Îi apreciez şi îi admir foarte mult, dar cel mai mult îmi place Mihai Petre, care este un om extraordinar din toate punctele de vedere. Membrii juriului sînt oameni plini de umor, dar sarcina lor nu este deloc uşoară, pentru că în primul rînd trebuie să fie cît se poate de obiectivi în ceea ce priveşte prestaţia concurenţilor”, răspunde… Shrek. 

Cu un… acordeon înainte!
Atît pentru Aylin cît şi pentru Mădălin, ”Cu un pas înainte” reprezintă primul pas serios în cariera de actori. În timp ce fosta componentă a trupei Pops este încă studentă la Teatru, colegul ei de serial este absolvent cu acte în regulă şi îl putem vedea şi în două spectacole pe scena Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploieşti. În serialul de la PRO TV, Mădălin joacă rolul unui student rrom ataşat de acordeonul său. De altfel, acordeonul s-a dovedit a fi ”deschizătorul de drumuri”…
”Nu ştiam foarte bine despre ce e vorba cînd am fost chemat să dau casting-ul pentru serial, dar înţelesesem că e vorba de un student de etnie rromă care cîntă la chitară şi trebuia să mă prezint cu două cîntece pe care să le interpretez la chitară. Le-am învăţat, dar am venit şi cu acordeonul. După două săptămîni de emoţii, am primit un telefon şi am fost anunţat că am luat proba”.