Aylin & The Lucky Charms au lansat piesa „Half of me” (Video)

De: Carmen Ulian / 29.04.2014, 12:00
Aylin & The Lucky Charms au lansat piesa
"Half of Me" este propunerea lui Aylin și a trupei ei, The Lucky Charms, pentru vara aceasta. Cu un aer fresh, mulți prieteni și o bună dispoziție electrizantă, cântăreață a lansat un nou single și un nou videoclip.

După un album pop-jazz și mai multe single-uri lansate, Aylin, revine în atenția ascultătorilor cu o piesă produsă de Fonogram Studios și Hahaha Production. Editată de BMG Gold Songs/Green & Bloom Smashes/Lee Anna James Music (ASCAP),HaHaHa Production și Fonogram Studios. Muzica și versurile compuse de Lee Anna James și Elena Moroșanu și aranjamentul făcut de Cotoi Alexandru și Mihai Andrei.

Inedit este cuvântul de ordine când vine vorba despre proiectul muzical al cântăreței, așa că videoclipul se bucura de prezența prietenilor lui Aylin.

A fost cel mai fun videoclip la care am lucrat atât eu cât și cei prezenți, după cum mi-au declarat chiar ei la finalul zilei. Ceea ce a rezultat nu are cum să nu-ți pună zâmbetul pe buze. Noi ne uităm non-stop la el!” a declarat Aylin.

În urmă cu un an Aylin s-a întors la prima ei dragoste, muzica. Fiind una dintre actrițele care își face o carieră și în muzică, Aylin se împarte intre spectacolele de teatru și între repetițiile și concertele cu Aylin and The Lucky Charms. S-a dezvăluit în fața publicului așa cum este ea și a ales să cânte piese ce o reprezintă în totalitate.