Azaleea Necula, cea de-a şaptea finalistã „iUmor”, aleasã în urma voturilor

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2016, 16:55
Azaleea Necula, cea de-a şaptea finalistã „iUmor”, aleasã în urma voturilor
Momente dintre cele mai amuzante, hohote de râs şi multã voie bunã au fost ingredientele unei seri încãrcate de umor, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a emisiunii „iUmor”, de la Antena 1.

Aşa cum era de aşteptat, personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit şi asearã tot felul de reacţii, cei trei juraţi trecând repede de la o stare la alta, în compania concurenţilor ce au venit sã îşi testeze umorul în emisiunea de la Antena 1.

În urma voturilor exprimate pe aplicaţia „iUmor”, telespectatorii au decis cã cea de-a şaptea finalistã a show-ului, care merge direct în marea finalã, este Azaleea Necula, cea care a adus pe scena „iUmor” un moment extraordinar de actorie. Pe Mihai Bendeac, Azaleea l-a cucerit: „E foarte greu sã joci pe scenã antitalentul. Eşti o posibilã bunã, foarte bunã actriţã!”, i-a mãrturisit el concurentei, spre amuzamentul lui Cheloo care a ripostat imediat: „Te-ai îndrãgostit!Mai aşteaptã şi tu 30-40 de ani ca sã ajungã femeia la maturitate artisticã!”. Ba mai mult, ştiind cã pe scenã ai nevoie în primul rând de tãrie de caracter, rapperul a vrut sã vadã cum reacţioneazã tânãra, scoasã din zona de confort.

„Ai nevoie de rinoplastie, mai taie femeie din dinţi, vino şi tu pe tocuri şi fã ceva cu pãrul ãla, taie-l, vopseşte-l… eşti demodatã!”, i-a spus Cheloo. Azaleea nu şi-a pierdut zâmbetul de pe buze şi bine a fãcut, pentru cã juratul a mãrturisit: „I-am spus toate astea pentru cã voiam sã vãd cum reaţioneazã, pur şi simplu, dacã încaseazã rãutãţile mele sau e sigurã pe ea!”. Delia a fost încântatã de prestaţia tinerei: „Eşti savuroasã, eşti ca o pastilã efervescentã. Energie purã! Eu aş zice cã deja eşti actriţã!”, i-a mãrturisit jurata.

O nouã serie de concurenţi îşi va testa umorul duminica viitoare, de la 20:00, în cel mai nou episod al show-ului de comedie de la Antena 1.