Azi ne doare: Cafeneaua Actorilor Amatori!

De: Dragos Tanase / 10.02.2009, 18:07
Azi ne doare: Cafeneaua Actorilor Amatori!
Cafeneaua Actorilor - locul ideal pentru timpul liber! Acesta este sloganul restaurantului, dar realitatea este alta!

Cafeneaua Actorilor – locul ideal pentru timpul liber! Acesta este sloganul care te intampina pe site-ul oficial al acestui restaurant cu mai multe locatii.

Apoi, daca navighezi mai departe, mai scrie si ca ar (putea) fi “locul unde te simti mai bine ca acasa”.

De 2 x gresit! Nu are cum sa fie asa cum se lauda ei, din moment ce angajatii (care dau vina pe patron) nu misca un deget ca sa “iti ia banii” si ca sa te faca sa te simti bine.

Ei misca doar buzele, cu ajutorul carora spun: “nu pot”, “nu se poate” (NSP) sau “nu ne lasa patronul”!

Am auzit multe si am citit si mai multe despre indolenta “actorilor” din aceasta cafenea, dar nu am crezut pana nu mi s-a intamplat personal.

Concret, in week-end-ul care tocmai a trecut, in care vremea te imbia la o iesire in parc, dar mai ales la bere pe o terasa, am mers cu prietenii in Parcul Tineretului.

Exact! Acolo unde este Cafeneaua Actorilor de vara, in care putinele locuri de pe terasa erau ocupate, iar cele libere erau inauntru, unde se fuma, eu fiind ne(fumator).

In schimb, era spatiu, erau mese, erau banci care abia asteptau sa isi primeasca clientii dornici sa lase bani acolo.

Dar cine sa le scoata “la produs”? Angajatii? Patronul? Am incercat noi, dar chelnerii ne-au “ajutat” sa plecam mai repede, obositi si insetati, cand ne-au zis ca patronul nu ii lasa sa extinda terasa mai multe decat era la acel moment.

Si clientii tot veneau si vroiau sa manance si sa bea… AFARA, nu inauntru unde era cald si fum, prea mult fum.

Si alti oameni sunt frustrati de serviciile acestor restaurante, pentru ca nici in cel de la TNB lucrurile nu stau diferit. Am inteles, de la prieteni, ca daca rogi personalul sa dea muzica mai incet, ei nu fac altceva decat sa o dea si mai tare.

CONCLUZIE: Numai in taberele in care mergeam, pe vremea comunismului, am mai intalnit astfel de amatori in industria alimentara, dar aia aveau o scuza. Acum suntem in secolul XXI, in UE si in NATO! Sau patronii de restaurante & terase au legatura cu acele tabere scolare? Intreb si eu, nu dau cu paru’…

"Tu ai avut experiente neplacute la Cafeneaua Actorilor sau la alte cafenele?" Comenteaza aici!

Foto: cuptorpizza.ro