Baby bling – caruciorul pimped

De: Manuela Stoicescu / 02.05.2008, 14:17
Baby bling - caruciorul pimped
Se stie ca in momentul venirii pe lume a odraslei, nimic nu e prea scump. Exista insa produse care duc aceasta conceptie la extrem...

Se stie ca in momentul venirii pe lume a odraslei, nimic nu e prea scump sau prea pretentios. Exista insa produse care duc aceasta conceptie la extrem, cum ar fi de exemplu caruciorul care pare proaspat iesit de la "Pimp My Ride", varianta pentru juniori.

Va vine sau nu sa credeti, caruciorul Silver Cross Silver Shadow este scaldat in aur de 24 carate, "capota" este invelita in blana naturala iar interiorul este confectionat din satin albastru. Vehiculul-minune este dotat si cu un sistem audio performant, prin care sa rasune in urechile micutului cantece de leagan.

Desi disponibil pentru fabuloasa suma de 6000 de lire, caruciorul si-a gasit repede cumparator, in persoana unui om de afaceri sud-african al carui nume n-a fost dezvaluit.

Brandul Silver Cross produce carucioare inca din 1877, fiind preferat de regina Angliei pentru fiul ei, Charles. Cei care au creat acest ultim model, Graham Richardson si Alison Murfet, au declarat ca sunt dispusi sa onoreze orice comanda si chiar ca urmatorul model va avea rotile acoperite cu diamante. Modelele "obisnuite" marca Silver Cross se ridica de obicei la "doar" 2500 de lire.