Baby Expo are loc între 19 – 22 martie, la Sala Polivalentă din București

De: Carmen Ulian / 19.03.2015, 12:00
Baby Expo are loc între 19 - 22 martie, la Sala Polivalentă din București
În perioada 19 - 22 martie se desfășoară Baby Expo, un târg dedicat părinților și bebelușilor, la Sala Polivalentă din București.

Primavara reprezinta trezirea la viata a naturii si momentul cand la BABY EXPO se lanseaza colectiile 2015 de produse si servicii dedicate Bebelusilor si viitoarelor Mamici.

BABY EXPO isi deschide portile in zilele de 19-20-21-22 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti si va reuni 390 de branduri din industria produselor si serviciilor pentru copii.

La cel mai mare eveniment al primaverii participa 160 de companii care prezinta peste 390 de branduri din industria produselor si serviciilor pentru copii. Invitam parintii sa descopere inovatiile in materie de carucioare, scaune auto, puericultura mica si jucarii, noile tendinte in moda pentru copii si gravide, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena etc.

Viitoarele Mamici sunt in centrul atentiei la BABY EXPO

Invitam viitoarele Mamici la Clubul Gravidelor, unde 9 Luni, partenerul oficial, le intampina cu informatii utile si cadouri.

Prin inscrierea la Clubul Gravidelor participa la Tombola dedicata lor, unde pot castiga unul dintre cele 4 premii : 1 kit de alaptare Tommee Tippee, 1 pompa de san manuala Tommee Tippee, 1 pompa de san manuala Lansinoh, 1 carusel clasic muzical Tiny Love.

Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii. Pe baza biletului de intrare se participa la Tombola BABY EXPO !