Babyterapie la Baby Spa

De: Mioara Tronaru / 08.05.2013, 15:41
Babyterapie la Baby Spa
Baby Spa este un loc unde bebeluşii se bucură de cel mai frumos start în viaţă. Este vorba despre un nou concept de sănătate pentru bebeluşi şi mămici fericite, care mizează pe beneficiile pe care educaţia acvatică le aduce de la cele mai fragede vârste.

”Am introdus în meniul Baby Spa o serie de programe pentru a oferi cea mai bună susţinere în procesul de creştere al copiilor cu vârste între 0 şi 18 luni. Sunt programe interesante, complexe, dar în special adecvate cerinţelor de creştere şi dezvoltare din primii ani de viaţă a unui bebeluş”, declară Anca Grecu, manager Baby Spa.

Water Baby şi Baby Express sunt două dintre variantele de abonament aparţinând acestui program. Primul se adresează copiilor cu vârste între 0 şi 4 luni, care beneficiază în cadrul unei şedinţe de masaj, gimnastică şi hidroterapie. După vârsta de 4 luni, cel mic se va putea împrieteni cu apa tot mai mult, prin intermediul programului Baby Express. Cei mici vor învăţa să-şi ţină respiraţia, să se scufunde, să stropească şi să lovească apa cu picioarele. Particularitatea acestui pachet constă în durata scurtă a şedinţelor, de 30 de minute.

În prezent, Baby Spa deţine poziţia de lider pe piaţa centrelor de educaţie acvatică pentru copii. Programul include activităţi adaptate diferitelor categorii de vârstă – 0 – 4 luni, 4 luni – 4 ani şi peste 4 ani. Acestea se adresează atât copiilor normali, cât şi celor cu dizabilităţi care suferă de Sindrom Down, autism, tetrapareză spastică sau tulburări de creştere. Un instructor specializat îi ghidează pentru a-şi dezvolta abilităţile motrice.

Din 2013, Baby Spa se va extinde. Cu o nouă locaţie, situată în nordul Capitalei. Mai mare şi mai frumoasă. Cu noi facilităţi pentru copii şi părinţi. Baby Spa 2 va fi de aproape 3 ori mai mare decât actuala locaţie şi aduce cu sine următoarele noutăţi: salină artificială de suprafaţă pentru copii, fitness şi wellness pentru adulţi, teren de sport multifuncţional şi un restaurant.

La aproape 6 ani de existenţă, Baby Spa are o echipă formată din 18 instructori specializaţi în educaţie fizică, sport şi kinetoterapie.

De la deschidere şi până acum, peste 1000 copii au trecut pragul Baby Spa.

Baby Spa. Strada Pelinului nr 16. www.babyspa.ro