BAC 2013: Suspiciuni de fraudă la Liceul „Dimitrie Bolintineanu” din București – directoarea Costica Vărzaru a fost reținută

Apropo.ro / 02.07.2013, 09:37
BAC 2013: Suspiciuni de fraudă la Liceul
Directoarea Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, unde există suspiciuni de fraudare a bacalaureatului, la proba scrisă la Limba română, a fost reținută.

Directoarea Costica Vărzaru, care a fost audiată de procurori la Poliția Capitalei, fiind suspectată de fapte de corupție, a fost reținută, iar marți ar urma să fie dusă la instanță cu propunerea de arestare preventivă.

Examenele scrise de la bacalaureatul 2013 au început luni cu proba la Limba și literatura română, la care s-au înscris peste 160.000 de candidați.

La câteva ore după susținerea probei la Limba română, Inspectoratul Școlar al Municipiului București a anunțat că a fost schimbată Comisia de bacalaureat de la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”, din Sectorul 5 al Capitalei, iar directorul și directorul adjunct ai școlii au fost demiși, pentru presupuse fapte de corupție.

Potrivit ISMB, au fost schimbați cei cinci membri ai comisiei de bacalaureat, precum și cei 32 de profesori supraveghetori de la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”.

Citește mai multe detalii despre suspiciunile de fraudare la Bac 2013 la Liceul „Dimitrie Bolintineanu” din București, pe Mediafax.ro