Bacaul a invins Otelul

Apropo.ro / 02.08.2004, 09:53
Bacaul a invins Otelul
Formația FCM Bacau a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Oțelul Galați, într-un meci din cadrul primei etape a Diviziei A "Burger". FCM Bacau - Oțelul  1-0 (0-0) A marcat: M. Tanasa '58 Stadion: "Municipal" Spectatori: 4.000

Formația FCM Bacau a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Oțelul Galați, într-un meci din cadrul primei etape a Diviziei A „Burger”.

FCM Bacau – Oțelul  1-0 (0-0)

A marcat: M. Tanasa ’58

Stadion: „Municipal”

Spectatori: 4.000

Cartonașe gabene: D. Goian ’44, Tanase ’60, Lovin ’88, Croitoru ’90 / Danciu ’69

Arbitri: Augustus Constantin – Aurel Florescu, Constantin Florescu – Adrian Stanescu.

Observatori: Sorin Satmari, Vasile Avram.

Componența formațiilor:

FCM Bacau: Bogdan - Apostol, D. Goian, Baciu, Fl. Ganea – Lovin, Trofin, Gheorghiu (Petcu ’58), M. Croitoru (Isac ’90), Matei (Raducan ’30) - M. Tanasa. Antrenor Cristi Popovici.

Oțelul: Cernea - Dragomir, Nanu, Rohat, D. Munteanu - Aldea, Danciu, Marginean, V. Tanase (Mozacu ’66) – D. Oprea (Izvoreanu ’82), Iacob. Antrenor Sorin Cîrțu.

Declarații dupa meci:

Cristi Popovici (antrenor FCM Bacau): „Era foarte important acest joc pentru noi în condițiile în care ne-au plecat o serie de jucatori de valoare. Am mizat pe mai tinerii lor colegi și am avut cîștig de cauza. Ne-a fost teama de Oțelul, mai ales ca înscrisese opt goluri în Cupa UEFA. Meciul a fost unul de uzura. Doar noi am avut ocazii de gol și una dintre ele am fructificat-o. Important era sa gasim o formula de atac și se pare ca a dat roade varianta cu un singur vîrf”.

– Antrenorul formației Oțelul Galați, Sorin Cîrțu, a fost trimis în tribuna de arbitrul Augustus Constantin, în minutul 87, pentru proteste. El nu a participat nici la conferința de presa de dupa meci.

Mediafax