Baccarat lansează hotel de lux în New York, la ceas aniversar

De: Gabriela Voicu / 07.05.2012, 09:59
Baccarat lansează hotel de lux în New York, la ceas aniversar
Cu ocazia împlinirii a 250 de ani de la înființarea brand-ului francez de lux Baccarat, va fi lansat un nou hotel opulent în New York.

Baccarat Hotel & Residences, un hotel de lux care marcheaza aniversarea a 250 de la înființarea companiei Baccarat, va fi deschis în New York, în 2014. Hotelul va fi localizat pe 20 West 53rd St., pe celebrul bulevard Fifth Avenue.

Proiectul în valoare de 403 milioane de dolari reprezintă un parteneriat între Starwood Capital și Tribeca Associates – o companie de imobiliare newyorkeză. Baccarat Hotel va avea 115 camere și 64 de unități rezidențiale, iar prețurile pentru o noapte de cazare vor porni de la 800 $.

Cristaluri Baccarat

Scopul proiectului este de a susține imaginea Baccarat Crystal, casa franceză de cristaluri de lux pe care Starwood a achiziționat-o în 2005. Design-ul hotelului va include candelabre Baccarat, un butic în care vor fi vândute cristaluri cu prețuri de pana la 10.000 $, precum și exponate fine care vor fi amplasate pe holuri.

Clădirea din New York este al doilea astfel de proiect Baccarat, primul hotel al companiei urmând să fie deschis tot în 2014, în Maroc, cu puțin înaintea inaugurării celui din SUA. China și Dubai vor fi următoarele destinații incluse în planul de extindere pe acest segment.