Baciu si Lovin au semnat pentru Steaua

Apropo.ro / 30.08.2004, 17:00
Baciu si Lovin au semnat pentru Steaua
Fotbaliștii Eugen Baciu și Florin Lovin au semnat, luni, la sediul hotelul Marriott, contracte pe cinci sezoane cu divizionara C Steaua II București. Cei doi au fost legitimați la echipa din seria a III-a a Diviziei C, avînd posibilitatea sa evolueze la Steaua,

Fotbaliștii Eugen Baciu și Florin Lovin au semnat, luni, la sediul hotelul Marriott, contracte pe cinci sezoane cu divizionara C Steaua II București.

Cei doi au fost legitimați la echipa din seria a III-a a Diviziei C, avînd posibilitatea sa evolueze la Steaua, deoarece satelitul formației „roș-albastre” începe campionatul saptamîna viitoare. Florin Lovin va purta tricoul cu numarul 10, deși ar fi dorit sa joace cu numarul 28, iar Eugen Baciu și-a ales tricoul cu numarul 17.

„Am primit un telefon saptamîna trecuta, dar nu îmi venea sa cred însa, pîna la urma, visul mi s-a împlinit. Sper sa cîștig campionatul cu noua mea echipa pentru ca Steaua are cel mai bun lot”, a declarat Florin Lovin.

Eugen Baciu a declarat ca cel mai important lucru este sa își cîștige locul de titular la Steaua.

„Am aflat de la Lovin despre transferul la Steaua, dar nu știam ce sa cred. Abia cînd m-au sunat de la club am crezut. Deocamdata nu ma gîndesc la naționala. Important este sa îmi cîștig locul de titular la Steaua și apoi pot vorbi și de echipa naționala”, a declarat Eugen Baciu

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, ca ultimele transferuri fac parte dintr-o strategie de întarire a echipei pentru a ajunge cît mai departe în Cupa UEFA. „Lovin și Baciu sînt jucatori pe care i-am dorit la Steaua deoarece aveam probleme în aparare. Dupa meciul cu Rapid, l-am sunat pe Sechelariu și, astazi, jucatorii au venit la București. Deja ma gîndesc la finala Cupei UEFA. De aceea fac și investiții”, a declarat Gigi Becali.

Becali, a spus ca se mai gîndește în privința unui eventual transfer al lui Slavișa Mitrovici, jucator solicitat de antrenorul Walter Zenga. „Nu știu daca îl voi transfera pe Mitrovici, trebuie sa ma mai gîndesc pentru ca nu vreau sa fac aceeași greșeala ca și cu Pițurca. Nu mai aducem orice jucator vrea antrenorul”, a mai spus Becali, care a adaugat ca nu îl va transfera pe jucatorul echipei FC Național, Gabriel Caramarin, pe care îl considera un jucator foarte bun, „dar prea mic de înațime”.

Becali a confirmat înca o data faptul ca fundașul Valeriu Rachita nu va mai face parte din lotul echipei. Becali a fost nemulțumit de evoluția lui Rachita în returul partidei din cadrul Cupei UEFA, cu FK Zeleznik, de la București.

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca i-a marit salariul mijlocașului Sorin Paraschiv dupa evoluția acestuia din meciul cu Universitatea Craiova din cadrul etapei a cincea a Diviziei A „Burger”, cîștigata de bucureșteni cu scorul de 5-0.

„Paraschiv a jucat excelent și din acest motiv am decis sa-i maresc salariul cu 15.000 de dolari. La cum au jucat, nu cred ca mai putem avea probleme cu vreo echipa din campionat”, a declarat Gigi Becali.

Becali a mai spus ca jocul echipei și spectacolul din tribune l-au emoționat pîna la lacrimi.

Jucatorii echipei Steaua s-au prezentat ieri la sediul clubului unde au încasat prima de joc pentru meciul cu Universitatea Craiova.

Mediafax