Backstage cu 50 de cabine pentru concertul lui Lady Gaga!

Apropo.ro / 10.08.2012, 13:09
Backstage cu 50 de cabine pentru concertul lui Lady Gaga!
Incep pregătirile pentru concertul lui Lady Gaga, care va avea loc pe 16 august la Bucureşti.

Potrivit organizatorilor, Emagic, echipa de producţie se pregăteşte pentru o construcţie colosală din toate punctele de vedere, după cum informează Mediafax.

Lucrările pentru pregătirea show-ului pe care Lady Gaga îl va susţine la Bucureşti, pe 16 august, vor debuta peste câteva zile, în Piaţa Constituţiei, 55 de tiruri cu echipamente şi recuzită urmând să ajungă în România pentru construirea unei scene impresionante şi a unui backstage de 50 de cabine.

Lady GagaPeste 220 oameni din echipa artistei sunt aşteptaţi să sosească la Bucureşti pentru a pune la punct, în cele mai mici detalii, show-ul din cadrul turneului „The Born This Way Ball”.
Acesta este cel mai mare backstage amenajat în ultimii ani pentru un artist care a concertat la Bucureşti, potrivit Emagic.

În culise vor fi amplasate, pe lângă cele aproximativ 50 cabine, săli şi birouri, cea mai mare suprafaţă fiind alocată garderobei: un cort de aproximativ 200 de metri pătraţi va găzdui toate costumele şi accesoriile divei pentru show-ul de la Bucureşti.

Lady GagaPe lângă garderoba ce va fi păzită 24 de ore din 24 de trei agenţi de pază (artista cerând în mod expres ca aceştia să fie nefumători), în culise vor mai amenajate: o bucătărie specială pentru bucătarul personal care o va însoţi pe Lady Gaga, o sală de mese, un studio de repetiţii, o cabină pentru machiaj şi coafura, precum şi un „vanity room”, unde artista va putea fi răsfăţată cu masaj şi tratamente de relaxare înainte şi după concert. În total, backstage-ul va ocupa o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi.

Mai multe detalii pe MEDIAFAX!