Badea iese la atac

Apropo.ro / 29.05.2006, 17:18
Badea iese la atac
Președintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, considera drept "barbara" decizia Comisiei de Disciplina a FRF, care a hotarât ca gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare sa joace urmatoarea partida de pe teren propriu cu porțile închise, informeaza site-ul oficial al

Președintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, considera drept „barbara” decizia Comisiei de Disciplina a FRF, care a hotarât ca gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare sa joace urmatoarea partida de pe teren propriu cu porțile închise, informeaza site-ul oficial al „alb-roșilor”.

FC Dinamo va ataca la Comisia de Apel hotarârea luata de Comisia de Disciplina a FRF, care a decis ca echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare sa joace fara spectatori partida de pe teren propriu, cu FC National, din cadrul etapei a XXIX-a a Diviziei A.

„Este o decizie barbara, chiar daca masura își gasește în mod forțat o justificare printre paragrafele regulamentelor. Aceasta decizie nu poate decât sa inhibe cel mai popular sport din lume. Asta nu înseamna ca încurajam manifestarile cu comportament rasist, dar consideram ca este inacceptabila masura luata la nivel global (…) Aceasta sancționare globala nu face altceva decât sa ascunda mediocritatea judecații”, a declarat Badea.

Mediafax