Badea il critica pe Lucescu

Apropo.ro / 27.09.2005, 15:30
Badea il critica pe Lucescu
Președintele Consiliului de Administrație al FC Dinamo, Nicolae Badea, considera gestul antrenorului Mircea Lucescu de a critica arbitrajul de la meciul Dinamo - Rapid, scor 5-2, din etapa a VII-a a D.A, ca fiind generat de un subiectivism excesiv, informeaza site-ul oficial al

Președintele Consiliului de Administrație al FC Dinamo, Nicolae Badea, considera gestul antrenorului Mircea Lucescu de a critica arbitrajul de la meciul Dinamo – Rapid, scor 5-2, din etapa a VII-a a D.A, ca fiind generat de un subiectivism excesiv, informeaza site-ul oficial al gruparii „alb-roșii”.

„Succesul categoric al lui Dinamo, în ultimul meci de campionat, cu Rapid, este umbrit surprinzator de afirmațiile lui Mircea Lucescu. Atacurile lui Mircea Lucescu la adresa arbitrajului se rasfrâng indirect asupra lui Dinamo, unde s-a format ca jucator și antrenor. Este o reacție singulara generata probabil și de un subiectivism excesiv. Folosind observații imaginare la adresa arbitrajului, Mircea Lucescu umbrește și pune sub semnul întrebarii munca jucatorilor și a antrenorilor de la Dinamo”, a declarat Badea.

Mediafax