Badea multumeste suporterilor

Apropo.ro / 30.08.2007, 14:13
Badea multumeste suporterilor
Presedintele Consiuliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, le multumeste fanilor dinamovisti de pretutindeni pentru aportul sustinut din meciul cu Lazio, informeaza www.fcdinamo.ro. "Toata suflarea dinamovista s-a pregatit si a asteptat cu speranta meciul cu Lazio.

Presedintele Consiuliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, le multumeste fanilor dinamovisti de pretutindeni pentru aportul sustinut din meciul cu Lazio, informeaza www.fcdinamo.ro.

„Toata suflarea dinamovista s-a pregatit si a asteptat cu speranta meciul cu Lazio. Atmosfera, prezenta si participarea publicului au aratat intreaga imagine a ceea ce inseamna a sustine o echipa. Participarea tribunelor, coregrafia si atitudinea lor au aratat ca Dinamo are un public european. Acest insucces il impartasim cu totii. Este de admirat faptul ca fanii nostri au avut capacitatea sa traiasca cu demnitate rezultatul”, a declarat Badea.

Presedintele dinamovist le-a facut o vizita fotbalistilor si a discutat cu ei, la vestiare, pret de aproape doua ceasuri, transmitandu-le ca acum e nevoie de unitate.

„Toti sunt constienti de oportunitatea real de a fi depasit Lazio, evolutia din repriza a doua si erorile individuale reflectandu-se in evolutia din a doua parte a echipei. Important este sa pastram unitatea lotului. Avem nevoie de ajutorul suporterilor, sa vina in numar mare la meciurile din campionat si la dubla din primul tur al Cupei UEFA. Dinamo trebuie sa aiba in Cupa UEFA un parcurs mai lung decat anul trecut si sa ne concentram in campionat, acolo unde trebuie sa ne imbunatatim rezultatele obtinute in primele patru etape”, a mai spus Badea.

Mirel Mircea