Badea: Rednic trebuie sa continue cu Dinamo

Apropo.ro / 29.08.2007, 10:21
Badea: Rednic trebuie sa continue cu Dinamo
Președintele Consiliului de Administrație al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marți, ca nu se pune problema demisiei antrenorului Mircea Rednic, în urma ratarii calificarii în grupele Ligii Campionilor, prin înfrângerea din meciul cu Lazio, din manșa secunda

Președintele Consiliului de Administrație al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marți, ca nu se pune problema demisiei antrenorului Mircea Rednic, în urma ratarii calificarii în grupele Ligii Campionilor, prin înfrângerea din meciul cu Lazio, din manșa secunda a turului trei preliminar.

„Rednic este sub contract cu Dinamo și trebuie sa continue cu Dinamo. Iar Dinamo își dorește sa continue cu Rednic, deci problema demisiei nu se pune. Tristețea trebuie sa fie mare, pentru ca Dinamo a fost aproape de a se califica în detrimentul echipei Lazio. Probabil am crezut înca de la pauza ca meciul este închis. Au venit erori individuale care au fracturat coerența jocului și moralul jucatorilor. Nu am vazut penaltiul, nu ma pot pronunța, dar cert este ca primele doua goluri au fost pe erori individuale”, a spus Badea, care a laudat prestația publicului la acest meci.

Nicolae Badea a menționat ca au contat și absențele din lotul formației dinamoviste: „Absențele și accidentarile au contat, pentru ca Rednic a avut la dispoziție un lot parțial valid în ultimele trei zile, pentru ca și Bratu, Catalin Munteanu, Pulhac și Nastase au venit dupa accidentari care au durat zece zile, ceea ce în plina competiție se simte”.

Oficialul dinamovist a adaugat ca echipa pregatita de Rednic trebuie sa treaca peste acest moment, pentru a nu compromite tentativa de calificare în grupele Cupei UEFA și parcursul în campionat.

La rândul sau, directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat ca nu pleaca nimeni de la Dinamo. „Daca arbitrul a dat penalti pentru Lazio, putea sa dea și la Danciulescu penalti. Nu pleaca nimeni de la Dinamo, avem de câștigat campionatul”, a spus Borcea.

Fundașul echipei Dinamo, Cosmin Moți, care nu a putut juca în partida cu Lazio, din cauza unei accidentari, considera ca Dinamo a pierdut o șansa unica de calificare în grupele Ligii Campionilor. „S-a pierdut o șansa unica. Dinamo parca e blestemata sa ia gol la început de repriza sau pe final de meci. Suntem cu toții cu capul în pamânt. Sa fim serioși, meciul nu s-a pierdut din cauza lui Vali Nastase. S-a pierdut în 11, așa cum am scos un rezultat bun la Roma, tot în 11”, a spus Moți.

Niciun alt jucator dinamovist nu a dorit sa ofere declarații presei, ei urcându-se în autocar.

Jucatorii Florin Bratu și Bogdan Lobonț au fost singurii dinamoviști aplaudați de catre suporterii strânși la vestiare.

Oficialii Dinamo pregatisera un foc de artificii pentru cazul în care echipa obținea calificarea în grupele Ligii Campionilor. Artificiile erau depozitate în spatele peluzelor stadionului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Echipa Dinamo București a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, dupa ce a pierdut, marți, pe teren propriu, cu scorul de 1-3 (1-0), meciul cu Lazio Roma, contând pentru manșa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. În tur, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.